Výstavy

Czech Photo Travel: S foťákem do světa

Termín: 13. 2. - 4. 3. 2023
30. 1. 2023 | 2 minuty čtení

Cestovní kancelář Czech Photo Travel přináší nádherné zážitky z destinací z celého světa od roku 2019. Založil ji fotograf, cestovatel a lektor Jaroslav Hora, který chtěl zprostředkovat svoji vášeň i ostatním nadšencům do cestování a fotografování. V Minigalerii Centra FotoŠkoda se můžete od 13. února těšit na výběr nejlepších fotografií z těchto expedicí!

Za zážitky i skvělými snímky

Dolomity nebo Namibie, zájezdy Czech Photo Travel pokrývají jak vzdálené krajiny, tak evropské destinace, jejichž přírodní krásy vás mohou mnohdy překvapit. V současnosti můžete vyjet do téměř 50 různých míst pod vedením fotografů-lektorů, a zároveň průvodců znalých prostředí a těch nejlepších lokací. Vyberou si milovníci teplých krajů, kde mohou na vlastní kůži zakusit život v džungli, i obdivovatelé krás chladného severu. Nadšení budou ti, kteří se rádi vydávají za zvířaty a za přírodními lákadly všeho druhu. Raději zaměřujete hledáček na architekturu a vaše srdce bije pro velko(město)? Také na vás organizátoři myslí.

Zamířit můžete do Čech, Evropy, Asie, Afriky i Ameriky. V nabídce zájezdů stále přibývají nové zajímavé příležitosti, díky nimž si můžete rozšiřovat obzory. Vyrazit mohou fotografové a nadšenci jakékoliv úrovně, kromě fotek si totiž odnesete hlavně nezapomenutelné zážitky. Na výstavě v Minigalerii budou k vidění snímky od 17 lektorů z celkem 22 zemí - a vy se můžete skrze tyto fotografie naladit na dobrodružství.

Výstava je prodejní, v případě zájmu o zakoupení tisku oslovte naše kolegy v Centrum FotoŠkoda. Jedna fotografie stojí 1 500 Kč. Zveme vás také na vernisáž, která se bude v prostorách Minigalerie konat v pondělí 13. února od 17:00.

Chci jet na fotoexpedici

Úvodní foto: Václav Křížek, Jaroslav Hora

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 – 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

59 990,-
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 modrý

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

37 990,-

Související články

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Vladimír Birgus: Černá a bílá

Diskuze

Czech Photo Travel: S foťákem do světa

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...