FotoslužbyJak vybrat

Valentýn se blíží – oslavme ho s 20% slevou na tisk fotek!

Termín: 6. 2. - 19. 2. 2023
Valentýn se blíží – oslavme ho s 20% slevou na tisk fotek!
6. 2. 2023 | 4 minuty čtení

Člověk může mít proti Valentýnu spoustu výhrad, ale něco se tomuto vcelku novému svátku musí nechat... Oslav lásky a spokojených partnerských svazků není nikdy dost. Vyberte pro svou drahou polovičku v letočním roce něco speciálního. Věříme, že vás něco z našich tipů určitě zaujme! Navíc jsme si pro vás přichystali nějaká ta překvapení. Jaká..? To se dozvíte níže v článku. Valentýnská akce trvá od 6. do 19. 2. 2023!

S láskou vybrané fotky s 20% slevou

Koho by nepotěšilo přípomínat si ty nejhezčí životní chvíle pořád dokola? Ano, přesně takovou magickou moc má zdánlivě „obyčejná“ fotografie. Nechte si vyvolat jeden snímek nebo víc, při aplikaci do krásného rámu nebo kvalitního alba nemůžete udělat chybu. Pokud si zakázku dorazíte osobně vyzvednout na prodejnu, obdržíte 10% slevu na album nebo rámeček! Teď přichází první slibované překvapení. Když ke své zakázce zadáte speciální valentýnský kód VAL20, dostanete více než příjemnou 20% slevu na vyvolání
 

vytisknu si oblíbené fotky

Fotokoláže – více fotek, větší radost!

Máte ambice se trochu vyřádit? Poskládejte ty nejlepší momenty do působivé fotokoláže! Možností máte spoustu – při volbě velikosti obrazu (až do úctyhodného formátu 40 × 60 cm), povrchu (mat nebo lesk) a hlavně při samotném výběru rozvržení snímků. Výsledek vašeho snažení bude rozhodně stát za to! Co udělá větší radost než jedna fotka? Spousta fotek :)
 

vyvolám si pěknou koláž


A víte, co je nejlepší? Že fotografie objednané přes aplikaci Fotobox zhotovujeme standardně do 24 hodin, expresně do 2 hodin a přímo na prodejně vám rádi vytiskneme snímky až do rozměru 30 × 140 i na počkání. Zkrátka ideální dárek na poslední chvíli.

Fotokoláž

​Objevte kouzlo okamžité fotografie Instax

Kdo by neměl rád novou verzi tolik populárních „polaroidových foťáků“? S instantními tiskárnami typu Instax Link fotíte přes chytrý telefon, takže výsledek vidíte hned a ještě jej můžete libovolně upravovat. Snímky disponují neobyčejnou atmosférou a zachovávají si příjemný malý formát, se kterým se vyřádíte při skládání vlastnoručních koláží.

Instax Link

Ze své podstaty se proto hodí jako výborný valentýnský dárek – můžete si s nimi užít spoustu vtipných, zábavných a kreativně-romantických společných chvil. Není nad dárky, které si užije dárce i obdarovaný :)! A to bychom to nebyli my, kdybychom si pro vás nepřipravili další valentýnské překvapení! Když si objednáte jednu z vybraných instantních tiskáren Instax Link, dostanete na ní po zadání slevového kódu VAL10 pěknou 10% slevu.

Tak kterou si zvolíte?


 

Vyberu kapesní tiskárnu řady Instax Link

A tip na závěr...

Jestliže vás nic z nabízeného nebrnklo na správně znějící strunu, můžete výběr dárku nechat na svém protějšku. Za naši univerzální dárkovou poukázku si může vybrat cokoliv hmotného i nehmotného.

chci univerzální dárkovou poukázku

FUJIFILM Instax WIDE Link - šedá

Kompatibilní s OS: Android a iOS, Aplikace Instax Link WIDE, Pro filmy Instax Wide

3 999,-
FUJIFILM Instax MINI Link 2 - vesmírně modrá

FUJIFILM instax mini Link 2, Barva: modrá, Kapesní tiskárna pro tisk ze smartphonů

3 199,-
FUJIFILM Instax WIDE Link - bílá

Kompatibilní s OS: Android a iOS, Aplikace Instax Link WIDE, Pro filmy Instax Wide

3 999,-

Související články

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

5 důvodů, proč si nechat vyvolat film zrovna u nás

Další Jak vybrat

Jak vybrat fotografickou tiskárnu

Jak vybrat fotografickou tiskárnu

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat fotografický papír

Jak vybrat monitor pro fotografy

Jak vybrat monitor pro fotografy

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...