Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Aktuality z fotosvěta

Staňte se členem CPS nebo Canon Club a čerpejte výhody

Staňte se členem CPS nebo Canon Club a čerpejte výhody
7. 3. 2023 | 4 minuty čtení

Možná znáte zkratku CPS - Canon Professional Services, tedy službu, skrze kterou zákazníci a majitelé techniky Canon získávají například prioritní technickou podporu nebo možnost zápůjček vybavení. Společnost Canon nyní tuto službu rozšiřuje, aby mohla nabídnout v rámci různých druhů členství celostní podporu profesionálním fotografům a video tvůrcům. Zkrátka těm, pro které je foto a video živobytím. Nezapomnělo se ani na ty, kteří fotí a natáčí na hobby úrovni - pro takové uživatele je tu Canon Club.

CPS: slevy na opravy i podnikatelský koučing

Nové formy členství ve službě CPS a rozšířené výhody vycházejí vstříc potřebám profesionálů a podniků a chrání je před neočekávanými prostoji a potenciální ztrátou příjmů. Nová verze programu rozšiřuje produktovou podporu pro profesionální zákazníky a podniky a poskytne jim špičkové služby na základě ročního členského poplatku v rámci plánů Silver, Gold a Platinum, které jsou sestaveny podle potřeb podnikatelů různé velikosti a objemu techniky, která bude servisována. Členské poplatky začínají na 100 Eur (bez DPH) ročně. Členové získají mimo jiné následující prémiové výhody: 

  • Slevy na veškeré opravy
  • Roční kvótu na bezplatné servisní prohlídky
  • Neomezené doručení následující pracovní den
  • Přístup k prioritnímu helpdesku 
  • Bezplatné podnikatelské koučování

Chci využívat výhody služby CPS

Canon transformuje služby pro své zákazníky

V rámci probíhající transformace zvyšuje Canon svůj závazek poskytovat služby těm, kteří spoléhají na produkty Canon jako na své obchodní nástroje. V závislosti na množství registrovaného vybavení Canon si podniky mohou kromě základních výhod vyžádat zapůjčení náhradního vybavení a přednostní servis. Tato nová nabídka navíc zahrnuje balíčky služeb na míru pro větší korporace. Členové CPS si kromě toho mohou uložit své elektronické členské karty do peněženky v chytrém telefonu, což jim usnadní rychlý přístup k nezbytným informacím podpory dle potřeby. 

"Chceme kreativce vyzbrojit tou nejlepší produktovou podporou, aby měli dobrou pozici k dosažení prosperity ve stále konkurenčnějším prostředí - ať už půjde o nabízení oprav za snížené sazby, rychlé vyřizování servisních požadavků nebo zvyšování dovedností prostřednictvím školení," říká Elena Burnhill, CPS Programme Manager, Canon Europe.

Připojte se k Canon klubu

Jste hobby fotografem a členství ve službě CPS není to pravé pro vás? Canon vytvořil také nový zdroj pro každého, kdo nepoužívá zařízení Canon profesionálně: "Canon Club" je členský program vytvořený tak, aby zajistil, že všichni uživatelé Canon budou mít přístup k podpoře komunity. Od svého spuštění v roce 2022 platforma vytvořila živou online komunitu podobně smýšlejících kreativců, kteří si navzájem sdílejí nápady a rady – a přitom sbírají body, na základě kterých pak postupují do dalších úrovní členství. Uživatelé Canon, kteří nesplňují podmínky pro nové profesionální služby Canon, budou moci nadále podávat požadavky na servis a opravy prostřednictvím svého účtu Canon.

Chci se přidat do Canon klubu

CANON EOS R6 Mark II
CANON EOS R6 Mark II

Rozlišení 24,1 Mpx / obrazový procesor DIGIC X, Rozsah citlivosti až ISO 102 400, AF s technologií Dual Pixel CMOS AF II

62 990,-
CANON EOS R7
CANON EOS R7

Canon RF bajonet APS-C, CMOS senzor s rozlišením 32,5 Mpx, Dual Pixel CMOS AF II

36 490,-
CANON EOS R8
CANON EOS R8

Kompaktní fotoaparát pro focení i natáčení videa, Full frame snímač s rozlišením 24,2 Mpx, Dual Pixel CMOS AF II ostření s detekcí objektů, lidí a zvířat včetně ostření na oko

39 490,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...