Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Zažijte jedinečné okamžiky s novým DJI Mini 2 SE!

Zažijte jedinečné okamžiky s novým DJI Mini 2 SE!
22. 3. 2023 | 4 minuty čtení

Společnost DJI dnes představila nový ultra malý a lehký dron s označením Mini 2 SE! Zachycení každodenních okamžiků nebo výprav za dobrodružstvím nikdy nebylo tak snadné. Vezměte si s sebou DJI Mini 2 SE a objevte výjimečnou perspektivu, díky které získáte spoustu zajímavých snímků! V nabídce je i verze s rozšířeným příslušenstvím Fly More Combo.

DJI Mini 2 SE

Cenově dostupný a přesto výkonný dron DJI Mini 2 SE váží méně než 249 g a je tak přibližně stejně velký jako jablko – oboje se pohodlně vejde do dlaně. Díky kompaktním rozměrům je nový dron DJI ideálním každodenním společníkem. DJI Mini 2 SE podporuje přenos HD videa až na vzdálenost 10 km a zároveň má výborné anti-interferenční schopnosti – můžete létat do větší vzdálenosti a pořizovat ostřejší snímky / videa. S výdrží baterie až 31 minut a spolehlivě stabilním letem i ve větrném prostředí poskytuje nový dron dostatek času na zhotovení dokonalého snímku.

DJI Mini 2 SE

Snadné ovládání pro začátečníky

Nový dron DJI Mini 2 SE je jako stvořený pro začínající dronisty. Díky intuitivnímu ovládání a chytrým funkcím se vám podaří let zvládnout hned na první pokus. Aplikace DJI Fly podává srozumitelné pokyny a přehledné návody k létání, které obsahují všechny tipy vhodné pro začátečníky.

  • Jednoduše stisknete a podržte ikonu vzletu / přistání a dron automaticky vzlétne či přistane.
  • Díky kombinaci systémů GNSS, spodního kamerového systému a infračervenému snímacímu systému se dron umí vznášet vysoce stabilně.
  • Chytrý RTH, RTH při slabé baterii a RTH při selhání vám během letu dodají větší jistotu a klid.

Inteligentní režimy usnadňující práci

S QuickShots stačí několik klepnutí a kamera DJI Mini 2 SE automaticky nahrává a natáčí videa na profesionální úrovni, která můžete sdílet přímo na sociálních sítích. Ať už jste začátečník, nebo zkušenější letec, aplikace DJI Fly vám pomůže vytvářet působivé záběry doplněné zvukovou stopou a filtry. Vyberte si z panoramatických snímků typu Sphere, Wide Angle a 180° a DJI Mini 2 SE se o zbytek postará sám, panoramatické dílo vytvoří jedním klepnutím.

DJI Mini 2 SE

Výkonná kamera s gimbalem

3osý mechanický stabilizační systém zajišťuje DJI Mini 2 SE trvale plynulé snímky. Kamera vybavená 1/2,3palcovým senzorem CMOS umožňuje pořizovat 12Mpx fotografie a videa v rozlišení až 2,7K. Dron DJI Mini 2 SE zaznamená cokoliv – od krásných okamžiků s rodinou a přáteli po celou škálu přírodních scenérií na výletě. Navíc díky 4násobnému zoomu můžete při natáčení HD videa přecházet mezi záběry s různou vzdáleností a kompozicí, to umožňuje pořizovat jasné záběry z bezpečné vzdálenosti.

Klíčové vlastnosti

  • hmotnost méně než 249 g
  • snadné používání
  • přenos videa na vzdálenost 10 km
  • inteligentní režimy
  • maximální doba letu 31 minut
  • odolnost proti větru o rychlosti 38 km/h

Chci nový dron DJI Mini 2 SE

Zajímá mě DJI Mini 2 SE Fly more combo

DJI Mini 3 Pro (DJI RC)

Dron DJI Mini 3 Pro - senzor 1/1,3“, 4K HDR video, Součástí setu je DJI RC - lehký dálkový ovladač, Kvalita videa 1080p / 30 fps na vzdálenost až 12 km

18 990,-
DJI Osmo Pocket 3 Creator Combo

Kompaktní fotoaparát/kamera a gimbal, CMOS senzor 1“ / 4K 120 fps, 10-bitový D-Log M a HLG

16 990,-
DJI Mic 2 - 1 TX + 1 RX

Vysoce kvalitní záznam zvuku, Vše v jednom - mikrofon je ihned připraven k použití, 14hodinové interní nahrávání a 32-bit Float nahrávání

5 690,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...