Aktuality z fotosvěta

Rozšířená 4 letá záruka na SIGMA objektivy

Rozšířená 4 letá záruka na SIGMA objektivy
21. 4. 2023 | 3 minuty čtení

Víte, že na objektivy, fotoaparáty, blesky a další elektronická zařízení značky SIGMA zakoupené v oficiální distribuci na území České a Slovenské republiky je poskytována nad rámec zákonné záruky rozšířená čtyřletá záruka? K zakoupenému produktu dostanete záruční kartu, díky které můžete rozšířenou záruku v případě potřeby využít.

Jak funguje rozšířená 4 letá záruka SIGMA

Každý zákazník, který nakoupí v oficiální CZ/SK distribuci, dostává k zakoupenému produktu plastovou záruční kartu, obsahující sériové číslo daného produktu. Pokud zboží nakoupíte přímo v kamenném obchodě, měl by vám prodejce záruční kartu také vyplnit a potvrdit. Servisní středisko pak díky databázi sériových čísel dokáže snadno ověřit váš nárok na bezplatný záruční servis.

Rozšířená 4 letá záruka SIGMA platí nejen pro běžné spotřebitele, ale také pro podnikatelské subjekty. Skládá se, u koncových zákazníků, ze zákonné 2 leté záruky s bonusovým rozšířením o další 2 roky. U obchodních subjektů je to pak zákonná 1 letá záruka s bonusovým rozšířením o další 3 roky. V průběhu zákonné záruky se záruční podmínky standardně řídí občanským / obchodním zákoníkem a uživateli je v případě závady garantována oprava ve lhůtě 30 dnů a v případě neopravitelnosti vzniká nárok na výměnu za nový kus, či odstoupení od smlouvy. Záruka se automaticky prodlužuje o dobu, po kterou byl konkrétní produkt servisován.

V průběhu rozšířené záruky jsou produkty značky SIGMA seřizovány a opravovány zdarma, pokud je servisem uznán nárok na záruční opravu. Servisní středisko již není povinno dokončit opravu ve lhůtě 30 dnů. O předpokládané délce opravy je zákazník informován servisem na základě dostupnosti náhradních dílů a složitosti servisního úkonu. V případě opakované závady již také nevzniká nárok na odstoupení od kupní smlouvy nebo výměnu zboží za nový kus.

Výhodou rozšířené čtyřleté záruky Sigma je její přenositelnost a v případě prodeje techniky ji může uplatnit i nový majitel.

Objektivy Sigma

Kdo servis zajišťuje?

Záruční a pozáruční servis značky SIGMA pro Českou i Slovenskou republiku zajišťuje autorizovaný servis AWH - ZNAČKOVÁ OPRAVNA FOTO A VIDEO TECHNIKY.

  • Adresa provozovny

Vinohradská 100
130 00 Praha 3
(300 metrů od stanice metra A - Jiřího z Poděbrad)

  • Provozní doba

Pondělí – čtvrtek: 9 - 18 hod
Pátek: 9 – 14 hod

  • Příjem zakázek

Osobně nebo zaslání poštou. Jak zaslat zakázku poštou? Své dotazy týkající se oprav zasílejte přímo autorizovanému servisu prostřednictvím jejich kontaktního formuláře. Doporučujeme také před případnou reklamací či zasláním techniky prostudovat základní pravidla příjmu zakázek, abyste se vyhnuli případným komplikacím. Na oficiálních stránkách servisu AWH naleznete i řadu dalších užitečných informací, včetně základního ceníku nejčastějších oprav.

SIGMA 24-70 mm f/2,8 DG DN Art pro Sony E

Sony E bajonet / full frame / Art řada, Rozsah clon: f/2,8 až f/22, 6 prvků FLD, 2 prvky SLD 3 ASPH

32 390,-
SIGMA 18-50 mm f/2,8 DC DN Contemporary pro Sony E (APS-C)

Objektiv Sony E-Mount / APS-C formát, Univerzální sklo s 3× zoomem, Ekvivalent 35 mm = 27–75 mm

13 490,-
SIGMA 56 mm f/1,4 DC DN Contemporary pro Sony E (APS-C)

ohnisková vzdálenost 56 mm (84 mm při přepočtu na 35 mm snímač), optická skladba: 10 čoček v 6 skupinách, světelnost f/1,4

11 890,-

Související články

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

ShopRoku 2023: FotoŠkoda mezi finalisty

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

Jak fungujeme o Velikonocích

Jak fungujeme o Velikonocích

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...