Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Přichází vlogovací novinka – Sony ZV-1 II

Přichází vlogovací novinka – Sony ZV-1 II
23. 5. 2023 | 4 minuty čtení

Fotoaparát Sony ZV-1 II je vyvinutý pro snadnou tvorbu bez námahy a stresu z komplikovaného ovládání. Svým uživatelům přináší vysoce vyspělé technické parametry v kompaktním těle, které se snadno používá. Navíc širokoúhlý objektiv s ekvivalentní ohniskovou vzdáleností 18–50 mm a světelností f/1,8–4 ještě rozšiřuje záběr pro všechny tvůrce on-line obsahu. Elegantní a lehký fotoaparát je ideální pro natáčení jednou rukou, vylepšené automatické ostření je vybaveno funkcí rozpoznávání více tváří zajišťující, že všichni v záběru budou ostří jako břitva! Zajímá vás víc? Seznamte se s novinkou Sony v článku níže!

Společník pro každý den – Sony ZV-1 II

S novým vlogovacím fotoaparátem Sony dostanete do každého záběru mnohem více! ZV-1 II disponuje mimořádně širokoúhlým a rychlým objektiv se zoomem 18–50 mm a díky jednopalcovému snímači umí nahrávat vysoce kvalitní videozáznamy v rozlišení 4K (30/25/24p), videa v režimu zpomaleného záběru a v režimu vertikálního snímání. S lehkým kompaktním fotoaparátem Sony ZV-1 II vytvoříte super kvalitní záběry do svých vlogů a nabídnete tak svému publiku ten nejlepší obsah!

Sony Zv-1 II

Snadné vlogování kdekoliv a kdykoliv

Fotoaparát poskytuje rozlišení 4K a zároveň ty nejlepší funkce, které společnost Sony nabízí tvůrcům videí. Rozostřete pozadí jediným stisknutím tlačítka Bokeh, představte divákům různé předměty pomocí režimu Prezentace produktu a mějte neustále zaostřeno na všechny osoby v záběru díky funkci Rozpoznávání více tváří. Dodejte svým vlogům filmovou kvalitu s přednastavením Filmový vlog, které přináší filmově laděné barvy a ohraničení záběru dramatickými černými pruhy.

Brilantní ostrý obraz

Udržujte zaostření na objekt za všech podmínek s automatickým zaostřením v reálném čase. Mějte o svém vlogu přehled i během natáčení díky otočné dotykové obrazovce a světlu indikujícímu nahrávání. Streamujte z notebooku či smartphonu bez grafické karty nebo dodatečného softwaru. Ve spojení s nejnovější aplikací Creators' App společnosti Sony vám umožní rychle přemisťovat klipy z jedné sociální sítě na druhou. Fotoaparát Sony ZV-1 II je ihned připravený k použití!

Sony ZV-1 II

Zabudované snímání zvuku

Zaujměte publikum zabudovaným inteligentním mikrofonem fotoaparátu ZV-1 II se 3 vložkami, který lze nastavit tak, aby snímal zvuk přicházející pouze zepředu, pouze zezadu nebo ze všech stran. Součástí je také praktická ochrana proti větru, se kterou lze během vlogování omezit nechtěný hluk.

Klíčové vlastnosti

  • pro blogery a tvůrce obsahu na sociálních sítích
  • 20,1Mpx 1" snímač Exmor RS BSI CMOS
  • širokoúhlý objektiv 18–50 mm f/1,8–4
  • video UHD 4K30p s HLG a S-Log3/2 Gamma
  • 3" boční výklopný dotykový displej LCD
  • intuitivní dotykové ovládání ostření a expozice
  • sledování v reálném čase a automatické zaostřování na oči

Podívám se na nový SOny ZV-1 II


Potřebujete poradit? Kontaktujte naše odborníky na telefonním čísle 222 929 020, e-mailu fotoaparaty@fotoskoda.cz, online chatu nebo přímo na prodejně. Těšíme se na vás!

SONY Alpha FX3 - Full Frame Cinema Line kamera

4K Full-Frame BI CMOS Exmor R ™, Dynamický rozsah 15+ EV, ISO rozšiřitelné na 409600

120 990,-
SONY ZV-1
SONY ZV-1 vlogovací fotoaparát

Kompaktní digitální fotoaparát stvořený pro vlogování (výklopný LCD display, indikace červeného světla při nahrávání, možnost bezdtrátového gripu), Real-time Eye AF - rychlý autofocus s automatickou detekcí očí a tváře, Efekt jemné pleti - přirozený tón pleti při vlogování

21 990,-
SONY Alpha A9 III

První vrstvený CMOS full-frame senzor, Rozlišení 24,6 Mpx / Nový systém „Global Shutter“, Procesor Alpha 9 III AI s absolutní přesností rozpoznávání

172 990,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...