Angelo Purgert -

Kód produktu: 1121533

Právě tímto obdobím se nechal inspirovat Angelo Purgert, fotograf, který snoubil styl první republiky spolu s moderním nádechem dnešní doby. Díky němu vznikl originální fotografický neziskový projekt První republika.
Více o produktu »

390,- 390,- bez DPH
222 929 032 V případě dotazů se můžete obrátit na naše specialisty

Základní popis

Parametry

NakladatelstvíOstatní
Rok vydání2011
Hlavní témaportrét | černobílá fotografie

Popis produktu Angelo Purgert -

Finanční výtěžek z výstavy, ke které byla kniha vydána, bude věnován na pomoc Dětskému domovu v Dolních Počernicích v Praze. Aby byla finanční pomoc dětskému domovu co největší, tak všichni, kdo se na projektu podíleli, pracovali bez nároku na honorář. Byli to například známý stylista Stan Steiner, šéfkuchař a moderátor Zdeněk Pohlreich nebo autor postprodukce Miro Hvozdenský.

Pro celkovou atmosféru projektu je však důležité nejen oblečení modelů a modelek, ale i prostory, ve kterých se fotografuje. Některé fotografie jsou samozřejmě tvořeny v ateliéru, většina z nich však vzniká na významných prvorepublikových místech v Praze. Jedním pohledem se tak přeneseme do kaváren Slavia, Adria, Louvre nebo Imperial. Své prostory poskytly i hotely Imperial, Ambassador, Paříž, prvorepubliková cukrárna Myšák a Národní technické muzeum. Fotografování samozřejmě probíhalo i v Obecním domě, který je secesní perlou období první republiky. Výjimkou nebyly ani romantické uličky a parky staré Prahy, které dodají celé výstavě nostalgický nádech.

Parametry produktu

NakladatelstvíOstatní
Rok vydání2011
Hlavní témaportrét | černobílá fotografie

Poradna k produktu

Angelo Purgert -

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Kam dále

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...