Získejte šrotovné 2 000 Kč na vybrané produkty!
Přineste svou nepoužívanou techniku a získejte šrotovné 2 000 Kč na nákup vybraného zboží! Práší se u vás doma na starý fotoaparát? A mohli bychom ho vidět? Dopravte k nám archivní fotoprodukty a pořiďte si některý z vybraných nových kousků s báječnou slevou.

Podmínky akce

Doneste svou starou či nepoužívanou fototechniku a získáte 2 000 Kč na nákup vybraného nového zboží a to i v případě, že přinesené produkty nevykoupíme!

Jaké možnosti nabízíme?

Podívám se na akční produkty

Prodej na protiúčet

Výhodná forma výkupu především pro zákazníky, kteří se rozhodnou prodat své starší přístroje a následně si v naší prodejně pořídí nové. K vašemu nákupu poskytujeme výkupní bonus ve výši 5 až 20 %. Maximální výše bonusu je podmíněna nákupem nového i bazarového zboží, či fotoslužeb a to v minimální hodnotě dvojnásobku vyplácené částky.

Příklad: Donesený produkt má výkupní hodnotu 5 000 Kč, chci si zakoupit výrobek s cenou 20 000 Kč. Navíc obdržím výkupní bonus ve výši 20 % z výkupní hodnoty. Výkupní cena produktu tak bude 6 000 Kč a na nový výrobek doplatím pouze 14 000 Kč.

Zajímá mě prodej na protiúčet

Canon EOS R5

Fotoaparát pro ty nejnáročnější profesionální tvůrce obsahu, kteří vyžadují nekompromisní rozlišení, rychlost i pokročilé možnosti videa. Špičkový plnoformátový bezzrcadlový fotoaparát Canon EOS R5 nastavuje zcela nový standard všestrannosti. Srdcem fotoaparátu je 45Mpx CMOS snímač nabízející záznam 8K raw videa, sériové snímání až 12 sn./s s mechanickou závěrkou. Současně jde o první fotoaparát řady EOS, vybavený 5-osou mechanickou stabilizací na senzoru.

Líbí se mi Canon EOS R5

 

Set Nikon Z7II + 24–70

Nikon Z7 II má oproti svému předchůdci vylepšené zpracování, ještě větší všestrannost a výkon a populární stylový design. Bezzrcadlovka Nikon Z7 II je vybavena snímačem BSI CMOS formátu FX s vysokým rozlišením 45,7 Mpx a dvěma obrazovými procesory EXPEED 6. Je tedy zaměřen na kreativní tvůrce – fotografy i kameramany s extra vysokými nároky na kvalitu a množství detailů.

Základní zoomový objektiv NIKON Z 24-70 mm f/4 S disponuje optickou konstrukcí potlačující obrazové vady při fotografování objektů od malé vzdálenosti až po nekonečno. Zároveň zajišťuje vysokou ostrost obrazu i v okrajových částech obrazového pole a při plně otevřené cloně. K dispozici je nejkratší zaostřitelná vzdálenost 0,3 m v celém rozsahu ohniskových vzdáleností a jemná reprodukce bodových zdrojů světla.

NIKON Z7 II + 24-70 mm je pro mě

Panasonic LUMIX DC-S5

Panasonic Lumix S5 je lehká a kompaktní full-frame bezzrcadlovka. Pod ergonomicky tvarovaným tělem utěsněným proti povětrnostním vlivům se ukrývá 24Mpx snímač CMOS s vyváženou nabídkou funkcí pro foto i video. Panasonic DC-S5 exceluje v 4K videu bez časového limitu, dynamickým rozsahem 14 EV, duální stabilizací 6,5 EV, vylepšeným superrychlým AF a výklopným/otočným selfie LCD.

Potřebuji Panasonic LUMIX DC-S5!

Sony Alpha A7 IV

Sony A7 v pořadí již IV. generaci nabízí dechberoucí a nadupanou výbavu. Vedle přepracovaného, vylepšeného Exmor R CMOS senzoru s efektivním rozlišením 33 Mpx nabídne nová A7 IV například též 4K/60fps video, 10 fps sekvenčního snímání, AF s ostřením na oči (včetně zvířat i ptáků), vysoký dynamický rozsah (15 EV+), podporu HLG, S-Cinetone, S-Log3, live-stream nebo kódování 4:2:2. Třešničkou na dortu pak bude záznam videa do XAVC S-I, skvělý LCD i EVF hledáček, rychlé Wi-Fi připojení (až 5 GHz) nebo USB-C s rychlostí až 10 Gbps.

Prohlédnu si SOny Alpha A7 IV

 

 

Potřebujete poradit? Kontaktujte naše odborníky na telefonním čísle 222 929 050, e-mailu vykup@fotoskoda.cz, online chatu nebo přímo na prodejně. Těšíme se na vás!