Ušetřete až 7 500 Kč s letním cashbackem Sony
Letní cashback Sony je tu - a vy můžete ušetřit až 7 500 Kč! Akce se vztahuje na vybrané fotoaparáty a objektivy, mezi nimi například špičkový fotoaparát SONY Alpha A9 II nebo super rychlý objektiv SONY FE 16-35 mm f/2,8 G Master.

Velký cashback Sony: nastartujte léto s novou technikou

Společnost Sony si pro své uživatele připravila velký cashback, který se vztahuje na několik desítek produktů. Mezi nimi můžete najít nejoblíbenější full-frame modely, špičkové profesionální fotoaparáty a objektivy různých ohniskových vzdáleností. Pravidla jsou snadná:

Pozor, letní cashback lze kombinovat také s dlouhodobými akcemi Welcome to VlogWelcome to Alpha a +1 rok rozšířené záruky zdarma.

Chci Sony výbavu s cashbackem

Jak to funguje v praxi?

Jaké kousky můžete v rámci cashbacku ulovit? Podívejte se na malou ukázku, všechny produkty poté najdete zde.

SONY Alpha A7 III

Jak říká náš recenzent Luděk Bouška, Sony Alpha A7 III vlastně splní přání úplně všem. Rozlišení má víc než dostatečné pro potřeby naprosté většiny fotografů a fotí skvěle jak při nastavení vysokých citlivostí, tak při kontrastním světle, což ocení jak krajináři, tak reportéři. Základním kamenem tohoto mirrorless fotoaparátu je 24 Mpx full-frame snímač, který je doplněn výkonným Bionz X procesorem. Zvládá natáčení extrémně detailních 4K videí a fotografování 10 snímků za sekundu. 

V kompaktním těle se skrývá stabilizace obrazu s kompenzací až 5 EV, duální slot na kartu a 693 ostřicích bodů, které pokrývají cca 93 % plochy záběru. 425 z nich pak pracuje na bázi fázové detekce, což je zásadní pro rychlé a přesné zaostřování pohyblivých objektů.

Chci SONY Alpha A7 III

SONY FE 100-400 mm f/4,5-5,6 G Master OSS

SONY FE 100-400 mm f/4,5-5,6 GM OSS je prvním superzoomem vlajkové řady G Master od SONY. Rozsah 100 až 400 mm představuje univerzální ohnisko pro focení přírody či sportovních událostí. Dvojitý lineární a přímý ultrazvukový motor (Direct Drive SSM) poskytuje bleskurychlou reakci a přesnost při zaostřování a sledování fotografovaného objektu. Díky inovativnímu modulárnímu designu a součástí z hořčíkové slitiny poskytuje tento objektiv vysokou mobilitu a přenosnost. 

 

SONY FE 100-400 mm f/4,5-5,6 G Master OSS

SONY Alpha A7C​

SONY Alpha A7C je kompaktní full-frame bezzrcadlovka s výměnnými objektivy. Lehký fotoaparát s ultra rychlým automatickým ostřením a rozlišením 24,2 Mpx je osazen 5-osou stabilizací obrazu. K dalším přednostem fotoaparátu patří vysoká výdrž baterie, elegantní design, možnost hybridního záznamu, snímač Exmor R BSI CMOS, inteligentní výkon AF a mnoho dalšího. Sony A7C je zkrátka ideálním a univerzálním přístrojem, vhodným pro každodenní nošení. Tento fotoaparát snadno strčíte do kapsy a můžete vyrazit do ulic nebo třeba tvořit vlogy.

SONY Alpha A7C černý

SONY Alpha A7C stříbrný