Získejte odměnu až 5 000 Kč při koupi fototechniky Canon
Chystáte se v blízké době přejít na bezzrcadlový systém Canon anebo upgradovat svoji zrcadlovku? V příštích šesti měsících můžete využít nabídky, díky které získáte odměnu až 5 000 Kč při koupi vybraných modelů fotoaparátů společně s objektivem. Slevu lze využít až na 3 objektivy zahrnuté do akce.

Nový fotoaparát a objektiv od Canonu s odměnou až 5 000 Kč

Nová akce společnosti Canon potěší především uživatele, kteří pokukují po nejnovějších a pokročilých modelech fotoaparátů Canon. Nabídka zahrnuje například novinky Canon EOS R5, R6 Mark II, R8, R10 nebo R3. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci klasických zrcadlovek, bonus získáte při koupi profesionálních modelů Canon 5D Mark IV, 6D Mark II nebo 1D X Mark III společně vybranými objektivy. V závislosti na typu objektivu lze dostat odměnu v rozmezí od 500 do 5 000 Kč za jeden objektiv. Tuto akci navíc můžete kombinovat také s letním cashbackem Canon!

Jak odměnu uplatnit? 

Na jaké modely akce platí?

Zakupte jeden z těchto modelů fotoaparátů: Canon EOS R3, R5, R6 Mark II, R8, R10R50, R5 C, EOS 5D Mark IV, 6D Mark II nebo 1D X Mark III společně s vybranými objektivy:

Chci prozkoumat celou akční nabídku Canon

Canon EOS R6 Mark II

Canon EOS R6 Mark II představuje doposud nejrychlejší a nejpokročilejší plnoformátovou bezzrcadlovku rozšiřující průkopnický systém EOS R. Fotoaparát s bajonetem typu RF dokáže snímat rychlostí až 40 snímků za sekundu, velice přesně automaticky ostří i při slabém osvětlení a video zachytí až v kvalitě 6K RAW a 4K UHD. Díky vylepšené umělé inteligenci s hloubkovým učením rozpoznává osoby, vozidla (nově i včetně letadel a vlaků) a zvířata. Tento model překonává vysoce nastavenou laťku svým předchůdcem (EOS R6) jedinečnou kombinací špičkového výkonu, mimořádné rychlosti a profesionálních video funkcí. 

Chci Canon EOS R6 Mark II

​CANON RF 15-35 mm f/2,8 L IS USM

Širokoúhlý objektiv o rozsahu 15-35 mm a světelnosti f/2,8 je svou konstrukcí přímo předurčen pro focení krajiny, architektury nebo svateb. Jeho vysoká světelnost napomáhá při zhoršných světelných podmínkách a stabilizátor pomůže s krátkým časem závěrky. Samozřejmostí L série od společnosti Canon je utěsnění proti prachu a vlhkosti a vynikající optické vlastnosti po celém rozsahu objektivu. ​CANON RF 15-35 mm f/2,8 L IS USM prošel na výbornou také v recenzi, kterou můžete najít u nás na blogu.

​Chci cANON RF 15-35 mm f/2,8 L IS USM

Canon RF 15-35 mm

Foto: Luděk Bouška

CANON RF 135 mm f/1,8 L IS USM

Canon RF 135 mm f/1,8 L IS USM představuje teleobjektiv s pevnou ohniskovou vzdáleností 135 mm a bajonetem RF, je tedy určený pro plnoformátové bezzrcadlovky EOS R5, R6, R6 Mk II nebo R3. Vysoká světelnost f/1,8 je skvělým pomocníkem při kreativní práci s prostorem (separace pozadí/popředí od hlavního objektu) a také v situacích s nedostatkem světla. Objektiv se výborně uplatní ve fotografických a video disciplínách, jako jsou detaily, portréty, produkt nebo reklama, sportovní, reportážní a street fotografie. Navíc je vybaven optickou stabilizací obrazu se ziskem 5 EV nebo až 8 EV v kombinaci se stabilizovaným tělem. 

Chci cANON RF 135 mm f/1,8 L IS USM

Canon RF 135 mm