Co si nesmíte nechat ujít na Festu aneb startujeme!

Co si nesmíte nechat ujít na Festu aneb startujeme!

Už v pondělí 7. 11. začíná další ročník FotoŠkoda Festu. To znamená, že budete moci až do 13. 11. navštívit několik desítek velezajímavých přednášek, workshopů a dalších fotografických akcí. Pro návštěvníky, kteří ještě nejsou o svém programu pevně rozhodnutí, tady máme malý předkrm. Co vás na podzimním Festu čeká? Fotografování tygrů a dalších zvířat, módní fotografie (nejen) pro blogerky, jak na Snap Bridge nebo třeba beseda s Nikon ambasadorem Tomášem Hulíkem!

Beseda s Nikon Ambassadorem Tomášem Hulíkem

12. 11. 12:00–13:30, přednáška

Těžko říci, zdali je Tomáš více fotografem nebo kameramanem či režisérem. Nicméně ať tento slovenský ambasador Nikonu kouká do hledáčku fotoaparátu, nebo sedí v pomyslné režisérské skládací židli či stojí za kamerou, téměř vždy je jeho doménou příroda. Fotografie Tomáše Hulíka najdete v časopisech, jako je National Geographic.

Fotíme a natáčíme pro módní blog

12. 11. 17:00–19:30, přednáška

Víte, co vše stojí za vytvořením úspěšného módního blogu? Jak v dnešní době zaujmout a být originální? Jak se tvoří příspěvky, jaká je ideální motivace a kolik úsilí stojí vytvořit příspěvek, který nezapadne? To vše vám prozradí blogerky roku Lucie a Nicole Ehrenbergerovy, které můžete z online světa módy znát jako "A Cup Of Style".

Módní portrét pro blogerky

13. 11. 13:00–14:30, workshop

Chcete se stát fashion blogerkou a mít blog plný líbivých fotografií? Nebo již blogerkou jste, ale k dokonalosti vašich fotografií stále kousek schází?  Chcete umět pracovat s prostředím, světlem a hloubkou ostrosti a využít naplno potenciál svého fotoaparátu? Přijďte na workshop s Janem Tichým a realizujte neotřelé nápady v praxi!

Tygr a já - fotografování zvířat

13. 11. 14:00–15:30, přednáška

Vladimír vás na přednášce seznámí se svou vášní – fotografování nejkrásnější kočkovité šelmy světa – tygra. Proč si vybral zrovna tygry? Jak se plánuje fotoexpedice tak, aby úspěšně dopadla a přivezli jste si použitelný materiál? A jakou s sebou vzít fototechniku? Vladimírovy nejoblíbenější snímky vás ohromí nejen konečným výsledkem, ale i příběhem, který za jejich pořízením stojí.

Seznamte se: Snap Bridge...

13. 11. 15:30–17:00, workshop

Konektivita alias přístup k internetu – to je zaklínadlo dnešní doby. Ale… jak propojit „normální“ foťák se sociálními sítěmi a vším, co vládne virtuálním světem? Technologie Nikonu to umí velmi elegantně a bezproblémově. Seznamte se: Snap Bridge…

Registrace na FotoŠkoda Fest

Čekejte prosím...