Děkujeme za účast a fotografické nadšení!

Děkujeme za účast a fotografické nadšení!

Zima ani tma nebyla překážkou, děkujeme všem, kteří přišli a podělili se o své fotografické nadšení! Společně jsme vytvořili skvělou atmosféru, pořádně si zafotili, dozvěděli se spousty zajímavostí a užitečných tipů ze světa fotografie či techniky. Měli jste možnost poslechnout si zajímavé osobnosti z české a slovenské scény. Udělali jste nám velkou radost :-), že vás přišlo tolik a věříme, že byl pro vás i podzimní festival přínosem. Těšíme se zase na jaře, ale to až se přehoupneme do roku 2017.

Extrémní dávka fotografie na podzimním FotoŠkoda FESTU

FotoŠkoda Fest se stal tradičním svátkem fotografie a mnozí z vás se nemohou dočkat dalšího. Není divu, protože patřit do komunity plné zapálených fotografů začínajících či pokročilých je skvělý pocit. Děkujeme, že jste přišli a okusili atmosféru Paláce Langhans.

Petr Jan Juračka je značně činorodý fotograf

A přesně proto se stal tváří podzimního FotoŠkoda Festu, který se oprávněně pyšnil podtitulem "festival s extrémní dávkou fotografie". Petr se v posledních letech zabývá kromě vědecké fotografie zejména cestováním po světě, fotografováním, filmováním a co je pro něj nejvíce typické – poletováním s dronem. A protože aktivit všeho druhu provozuje už opravdu hodně, rozhodl se utrhnout na celý den jen pro nás :). Značně jsme si užili s Petrem jak besedu tak volné pokračování ve večerních hodinách s Klárou Kolouchovou, se kterou se vydal na druhou nejvyšší horu světa K2, kde pořídil neuvěřitelné záběry dronem. Petr Jan Juračka – na FotoŠkoda FESTU.
2016, Shinji Tamura, K2, Pakistan

Sdílejte s námi nadšení z fotografie #fotoskodafest

FotoŠkoda FEST byl plných workshopů, besed, prezentací a výstav. Z bohatého programu, ve kterém bylo přes 100 akcí, jste si mohli vybrat ze širokého spektra fotografických témat. Během festivalu jste si vyzkoušeli a otestovali fotografickou techniku od renomovaných značek jako např.: Canon, Fujifilm, Fomei, Leica, Nikon, Olympus, Sony, Panasonic, Swarovski Optik, Zeiss, Meyer Optik, Peak Design a další. A pro ty z vás, kteří se nemohli festivalu zúčastnit, jsme připravili živé vysílání besed na Facebooku.

Doufáme, že jste si ho užili a něčemu novému jste se přiučili!

Poznamenejte si do kalendáře jarní termín 29. 5. – 4. 6. 2017, již teď přemýšlíme čím vás překvapíme. Co se dělo na FotoŠkoda FESTU jste mohli sledovat na Facebooku (kompletní fotoreport), Instagramu, Twitteru a našem blogu.

Ohlasy z fotoškoda festu

Za report z festivalu, děkujeme našemu lektorovi/fotografovi Jakubovi a za videa Egorovi.

FotoŠkoda FEST v reportáži

Čekejte prosím...