Tak zase na podzim!

Tak zase na podzim!

Jarní FotoŠkoda FEST je za námi a nám nezbývá, než se za ním opět s úsměvem poohlédnout! Děkujeme všem, kteří se zúčastnili týdne plného workshopů, přednášek, informací a inspirace z fotografického světa. Děkujeme za atmosféru, která tu po celý týden panovala bez ohledu na lehký déšť či tropické teploty. A děkujeme hlavně za vaši přízeň! Jsme rádi, že vás máme!

Začátek léta na vlnách fotografie

Během festivalu jste si mohli  vybrat z více než 100 akcí zaměřených na nejrůznější fotografická témata. Představili se vám stálice fotografické scény, ale i nováčky, které hvězdná kariéra třeba teprve čeká. Vybrané přednášky jsme živě streamovali a zpětně si je můžete pustit na našem Facebooku. Nově jste mohli testovat fototechniku jednotlivých značek na tzv. Photopointech a během workshopů jste se mohli podívat do nových prostor fotografického centra Czech Photo Center a netradiční fotografickou lokalitu - střechu obchodního domu Quadrio!

Jako obvykle nechyběli produktoví specialisté jednotlivých značek: Nikon, Canon, Olympus, Zeiss, Sony, Fomei, Fujifilm, Panasonic, Peak Design, Meyer Optik, Vanguard, Sigma, Manfrotto, Impossible, Lomography, Novoflex a další!

Sportovní fotografie očima energického experimentátora

Dan Vojtěch, Nikon ambassador a hvězda letošního jarního festivalu, vás seznámil se svými nejnovějšími projekty a vizemi do budoucna, vyzkoušeli jste si pod jeho vedením vyfotit netradiční sportovní potrét s Nike ambassadorkou Radkou Vandasovou a prozradil, jak se vhodně propagovat na sociálních sítích jako fotograf. Do konce tohoto týdne si ještě můžete přímo u nás v prodejně prohlédnout několik Danových velkoformátových fotografií!

Dan Vojtěch - na FotoŠkoda FESTU

Okamžiky z #fotoskodafest

Celý festival jste s námi mohli sledovat na Instagramu a kompletní fotoreport si můžete prohlédnout v galerii na Facebooku. Na našem blogu se objevily rozhovory s vybranými tvářemi jarního festivalu. Sdílejte s námi i vaše zážitky! #fotoskodafest

Jarní FotoŠkoda FEST v reportáži

Závěrky nedocvakaly na dlouho!

Na další týden plný inspirace, fotografických novinek a nových tváří se můžete těšit od 6. - 13. listopadu 2017. Již nyní pracujeme na programu podzimního festivalu a těšíme se na další společnou fotografickou jízdu :-)

Registrace na podzimní festival spustíme 16. 10. !

Ohlasy z FotoŠkoda FESTU

Za report z festivalu, děkujeme našemu lektorovi/fotografovi Jakubovi a za videa Egorovi.

Čekejte prosím...