Těšíme se na vás zase na jaře!

Těšíme se na vás zase na jaře!

Odolali jsme větru a dešti a přes podmínky často lákající spíš k poležení v posteli s hrnkem čaje jsme si společně vytvořili hřejivou a jiskřivou atmosféru na fotoostrůvku v centru Prahy. Nasávali jste zkušenosti, postřehy, inspiraci a veselé okamžiky a vyzkoušeli si špičkové produkty různých značek. A to všechno s úsměvem na tváři a dobrou náladou. Doufáme, že si z FotoŠkoda Festu odnášíte stejně nadšené vzpomínky jako my a těšíme se na viděnou na jaře! A především vám moc děkujeme, protože bez vás by Fest nebyl Festem. :)

Podzim ve znamení fotografie

Připravili jsme si pro vás více než 100 akcí a máme nesmírnou radost z toho, jakého ohlasu se všem z nich dostalo. Mohli jste se na nich dozvědět něco víc o různých tématech napříč fotografií a vyzkoušet si na vlastní kůži fotografování různých žánrů různou technikou. Své zkušenosti a rady vám předávali matadoři i vycházející hvězdy fotografického i cestovatelského světa.

Kdo některou z přednášek nestihl, nemusí věšet hlavu - část z nich jsme živě streamovali a záznam si můžete najít na našem Facebooku a zpětně se svézt na festivalových vlnách. Každý den si také můžete připomenout na videích z rukou F22, kteří je celých 7 dní neúnavně natáčeli. Možná se na některých i uvidíte. :)

Nechyběli ani produktoví specialisté známých značek Nikon, Canon, FujifilmOlympus, Zeiss, Sony, Fomei, Panasonic, Peak Design, Meyer Optik, Vanguard, Sigma, Novoflex a dalších. 

Svět reklamní fotografie Tomáše Třeštíka

Fotograf Tomáš Třeštík, ambasador techniky Canon a hvězda letošního podzimního Festu, vás nechal nahlédnout do zákulisí tvorby reklamní a portrétní fotografie a svého osobního portfolia a dalších projektů, s některými z vás se potom pobavil o jejich tvorbě v rámci Portfolia review. Kdo se na přednášku nestihl registrovat, může si ji připomenout na našem Facebooku. Nebo si můžete přečíst dvoudílný rozhovor na našem blogu (1. část a 2. část), kde přibližuje mimo jiné několik svých projektů včetně proslulých balkónovek. Vychutnat jste si mohli také unikátní výstavu v Minigalerii, která obsahovala Tomášovy dosud nevystavované snímky.

Sdílejte s námi #fotoskodafest

Průběh festivalu jste mohli sledovat na Instagramu a Facebooku, kde kromě fotografií najdete také videa zachycující některé z přednášek a klíčové okamžiky celých 7 dnů. Festivalové chvíle pro vás dokumentovali náš lektor/fotograf Jakub, kameraman Egor a tým F22. S některými z tváří podzimního Festu jste se mohli virtuálně seznámit také v rozhovorech na našem blogu. Zachytili jste okamžik, o který se s námi chcete podělit? Neváhejte a potěšte nás i ostatní účastníky! #fotoskodafest

ohlasy z festu

Čekejte prosím...