Instagramová soutěž o FESTovní fotoaparát právě startuje!

Instagramová soutěž o FESTovní fotoaparát právě startuje!

Chystáte se v rámci FotoŠkoda Festu na nějakou zajímavou akci a sdílíte svou tvorbu na Instagramu? Nenechte si ujít naši festivalovou soutěž a vyhrajte fotoaparát Panasonic Lumix DMC-GX800 + 12-32 mm stříbrný v hodnotě téměř 12 000 Kč! Pravidla jsou velmi jednoduchá, zadání tématu fotografie na první pohled také, ale kdo to myslí s výhrou opravdu vážně, ten si nejenom s kompozicí jistě pěkně vyhraje! :-)

Oslava fotografie na nejrušnějším místě v Praze

Kolem naší prodejny to během festivalu žije. Fotograf má naprosto jedinečnou možnost zaznamenat kouzlo momentu a atmosféru akce v jednom snímku. A přesně o tom street fotografie je. Dejte si výzvu, promyslete záběr a jediným stiskem spouště nám ukažte, že na to máte. Slova jako “dost dobré” a “to stačí” nechte doma, tahle fotka bude to nejlepší, co dokážete vytvořit.

Je #skodatonechytit, jaká jsou pravidla?

Registrace na festival odstartovali 8. 5. 2018 a přesně od toho data do 3. 6. 2018 soutěž potrvá. Aby byla fotografie posouzena odbornou porotou (nutno dodat, bude to realizační tým kolem festivalu) musí mít následující specifika.

 

V pondělí 4.6.2018 bude formou repostu na našem instagramu vyhlášen vítěz/ka, který/á získá PANASONIC Lumix DMC-GX800 + 12-32mm ve stylové stříbrné barvě!

 

PANASONIC Lumix DMC-GX800 + 12-32mm 

Řada digitálních bezzrcadlovek Panasonic LUMIX GX má nový přírůstek s označením LUMIX DMC-GX800. Tento fotoaparát je určen náročnějším uživatelům, kteří touží po lehkém a kompaktním fotoaparátu s pokročilými funkcemi. Jeho srdcem je nový 16 Mpx Live MOS snímač s vysokou citlivostí. Kromě velmi kvalitních fotografií lze s tímto LUMIXem pořídit i 4K video. Integrovaná Wi-Fi pomůže majitelům tohoto přístroje své fotografie nebo videa prakticky okamžitě sdílet a ovládat jej na dálku.

  • 16Mpx Live MOS snímač
  • Podpora Wi-Fi komunikace
  • Atraktivní design
  • Systém automatického ostření – porovnávání kontrastu

 

PANASONIC Lumix DMC-GX800 + 12-32mm v eshopu

 

Posuňte se na další úroveň

Fest vám dává jedinečnou možnost posunout se dál. Bojíte se fotit lidi? Nevíte, jakou techniku na žánr použít? Zbytečné otázky. Popadněte, co je dom,a a doražte si celou akci užít s těmi nejlepšími v oboru.

Tipy na články k tématu

Nejlepší technika na street
Jak na reportáž

Čekejte prosím...