Olympus tour opět u nás!

Olympus tour opět u nás!

S blížícím se FotoŠkoda festivalem přichází i další tradiční akce, Olympus Tour. Na naší prodejnu zavítá 5.11., tedy hned první den foto svátečního týdne. Těšit se můžete na různorodou fotografickou techniku z produkce Olympusu, s jejíž výběrem vám ochotně poradí proškolení Olympus specialisté. Pro soutěživé jedince bude připravena soutěž o OM-D E-M10 Mark III v hodnotě 20 990,-, odměněn bude ovšem každý účastník soutěže. Navíc tento den získáte 10% slevu na veškerou techniku Olympus!

Bližší informace

Akce proběhne dne 5. 11. 2018 mezi 13-18 h. Místem bude první patro Centra FotoŠkoda. Věnovat se vám budou Olympus specialisté. Můžete se těšit na různorodou fotografickou techniku z produkce Olympusu a to včetně špickových objektivů Olympus 17 mm, 25 mm45 mm z profi řady Olympus f/1,2 PRO. 

Nebude chybět Olympus OM-D E-M10 Mark III a samozřejmě také vlajková loď OM-D E-M1 Mark II, fotoaparát, který obdržel ocenění a výborná hodnocení v nejrůznějších světových fotografických magazínech a získává stále více příznivců mezi profesionálními fotografy. Milovníky módního designu pro změnu bude zajímat stylový fotoaparát PEN E-PL9 a stranou bez pochyby nezůstane ani exkluzivní fotoaparát PEN-F, kombinující špičkový design s pokročilými technologiemi řady OM-D.

Zasoutěžte si si a vyhrajte OM-D E-M10 Mark III v hodnotě 20 990,-!

  • Přijďte 5. 11. na naší prodejnu, konkrétně na Olympus stánek v prvním patře, vypůjčte si až na hodinu některý z fotoaparátů OM-D nebo PEN s jedním ze špičkových objektivů, vyražte s ním do ulic a na kartě přineste až 3 snímky, za něž vložíte ruku do ohně. Techniku si můžete zapůjčit nejpozději 90 minut před uzavřením prodejny.
  • Ty se pak na místě stáhnou do počítače ve formátu JPG, přičemž fotografie můžete upravovat jenom pomocí filtrů a nastavení fotoaparátu.

  • Po skončení celé tour snímky zhodnotí odborná porota a autor nejlepší fotografie bude moci v létě zachycovat důležité momenty na zbrusu nový přístroj.

  • Šťastný vítěz nebude jediný, který dostane odměnu. Každý, kdo se do soutěže zapojí, získá na místě dárek.

  • Není potřeba se registrovat

Olympus Tour 2018, Centrum Fototoškoda

Olympus v eshopu

Čekejte prosím...