FotoŠkoda Fest: co nás ještě čeká?

FotoŠkoda Fest: co nás ještě čeká?

FotoFest je v plném proudu, přednášky a workshopy běží jeden za druhým. V naší prodejně probíhá spousta prezentací fotografických značek, potkáte tu ale také nespočet fotonadšenců, kterým září oči nefalšovaným štěstím. I když naprostá většina pořádaných akcí byla obsazena hned po jejich vyhlášení, rádi bychom vás pozvali alespoň na ty, kde ještě pár volných míst zbývá.

Na co se na FotoŠkoda Festu můžete těšit:

Lens Pen

Pátek 13:00 – 19:00 a sobota 9.30 – 18:00

Odborníci z firmy Lens Pen vám v přízemí u bazaru ukážou nejen špičkové čisticí prostředky na optiku, ale rovnou i vyčistí váš objektiv.

B+W – prezentace filtrů a workshop

Pátek a sobota

Workshopy jsou sice už obsazeny, ale během pátka a soboty budou na prodejně probíhat produktové prezentace s praktickou ukázkou.

Přineste si 3 fotky a pomůžeme vám je upravit v Zoner Photo Studiu X!

Sobota 9:30 – 18:30

Už tuto sobotu se můžete na FotoŠkoda Festu potkat s fotografem a produktovým manažerem Zoner Photo Studia X Janem Kupčíkem. Rádi vám ukážeme, jak postupovat při úpravě fotek a jaké pořadí jednotlivých kroků vám pomůže dosáhnout co nejlepších výsledků.

A co víc – rádi to předvedeme i na vašich fotkách. Stačí když nám dodáte:

  • až 3 své fotografie na flashce nebo paměťové kartě
  • a to ideálně ve formátu RAW nebo v JPEGu ve vysokém rozlišení

DJI – drony prezentace na prodejně

Čtvrtek 13:00 – 19:00

Kromě prezentace široké nabídky dronů DJI si budete moci prohlédnout a vyzkoušet i špičkové stabilizační systémy pro natáčení videa.

Světelná technika Fomei

Sobota a neděle po celý den

I když jsou aktuálně všechny workshopy Fomei už beznadějně obsazeny, nemusíte být smutní. Celou sobotu a neděli totiž bude probíhat prezentace světelné techniky Fomei.

Sony

Čtvrtek a pátek 14:30 – 19:00

Během čtvrtečního a pátečního odpoledne vám bude na stánku Sony k dispozici technický specialista přímo z tuzemského zastoupení výrobce a bude připraven zodpovědět všechny vaše dotazy ohledně fotoaparátů a objektivů Sony.

 

Po celou dobu festivalu můžete navštívit i prezentace značek Olympus, Canon, Nikon, Panasonic a Fujifilm, které najdete v prostorách prodejny

Čekejte prosím...