Miloš Nejezchleb: "Na startu 16-19"

Miloš Nejezchleb: "Na startu 16-19"

Český fotograf Miloš Nejezchleb sklízí za své fine art snímky charakteristické barevností a surreálnem vavříny po celém světě. Jeho vize nejsou ale čistě výtvarné, snímky jsou často založené na společenských tématech. Nyní si jeho tvorbu budete moci prohlédnout a zakoupit také u nás! Od 27. května do 8. června v Minigalerii i Maxigalerii, kde pak bude pokračovat až do konce srpna.

Fine art fotografie světového formátu

Miloš Nejezchleb je český fotograf, který se od roku 2016 věnuje umělecké konceptuální fotografii. Jeho fotografie jsou charakteristické svou barevností, výtvarným pojetím, často s prvky surrealismu. Své projekty zachycuje většinou v sériích a rád do nich ukrývá sociální témata.

Start jeho fotografické kariery je raketový. Za poslední 3 roky získal přes deset mezinárodních ocenění, vystavoval v Paříži, Benátkách, Torontu a letos se chystá do dalších světových měst. Dvakrát po sobě vyhrál soutěž Nikon kalendář a vloni se stal také vítězem Czech Press Photo v kategorii Lifestyle.

Výstava s názvem "Na startu 16-19" je průřezem většiny z jeho sérií vytvořených za poslední roky. Najdete mezi nimi ty nejúspěšnější snímky, oceněné u nás i ve světě. Všechny fotky si můžete zakoupit, případně kontaktovat přímo autora, kdybyste měli zájem o jiný formát.

Výstavu můžete zhlédnout jak od 27. května do 8. června v Minigalerii, tak až do 31. srpna v Maxigalerii. Vernisáž se nekoná, můžete se však s autorem setkat v pátek na jeho přednášce na FotoŠkoda Festu a dozvědět se o jeho snímcích a celé jeho tvorbě. Do zákulisí jeho tvorby můžete nahlédnout i v rozhovoru na našem blogu. Ceny fotografií se liší, naleznete je v popisku pod konkrétním snímkem. Na cenu se nevztahuje sleva na zákaznickou kartu.

chci na přednášku      chci si přečíst rozhovor

Čekejte prosím...