Užijte si Den s Olympusem

Užijte si Den s Olympusem

S blížícím se FotoŠkoda Festem je tady i Den s Olympusem, kde si budete moci nejen osahat špičkovou techniku, ale také si ji vyzkoušet a zúčastnit se fotosoutěže! Vyhrát můžete fotoaparát E-M10 Mark III s objektivem v hodnotě 20 990,-! Stačí 28. května od 13 do 19 hodin přijít ke stánku Olympus do prvního patra.

Bližší informace

28. května se od 13 do 19 hodin můžete opět těšit na den s Olympusem! Po celou dobu tu pro vás budou specialisté značky Olympus a budete si moci na vlastní kůži vyzkoušet bohatou nabídku fotoaparátů i objektivů, včetně nejnovějších kousků. Těšit se tak můžete na Olympus O-MD, PEN i superodolný Tough, vyzkoušíte si spoustu objektivů M. Zuiko a řadu dalšího příslušenství.

Soutěžte a vyhrajte E-M10 Mark III s objektivem 14-42 mm EZ v hodnotě 20 990,-!

Nedílnou součástí Dne s Olympusem je i fotosoutěž. Není třeba se nikam registrovat, stačí pouze přijít!

  • Pomyslná startovní čára je stánek Olympus v prvním patře, kam můžete přijít kdykoliv mezi 13:00 a 17:30.
  • Tam si vypůjčíte fotoaparát OM-D či PEN s jedním ze špičkových objektivů a celou hodinu s ním bude hledat ty nejlepší momenty a úhly pohledu.
  • Nejlepší maximálně tři snímky potom v JPG na místě stáhnete do počítače, takže jediné úpravy, které na nich můžete provést, budou pomocí filtrů a nastavení fotoaparátu.
  • Po skončení soutěže snímky zhodnotí porota a autor nejlepšího snímku se bude moci radovat ze zasloužené hodnotné odměny - zbrusu nového fotoaparátu E-M10 Mark III s objektivem 14-42 mm EZ, s nímž budete moci zachytit nejlepší letní okamžiky.
  • Ovšem malá pozornost čeká na všechny zúčastněné, takže nevěšte hlavu, když nevyhrajete. Z malého dárku se budete moci radovat rovnou na místě.
  • Techniku si budete moci půjčit nejpozději 90 minut před uzavřením prodejny.
  • A pozor - přineste si vlastní SD karty, abyste si mohli povedené snímky odnést domů. :)

Den s Olympusem - FotoŠkoda Fest jaro 2019

Čekejte prosím...