Bod(y) zranitelnosti Zary Wildmoons

Bod(y) zranitelnosti Zary Wildmoons

Návštěvníkům FotoŠkoda Festu nebude jméno Zara Wildmoons neznámé. Fashion a portrétní fotografka vyniká osobitým rukopisem, který si nyní od 5. září do 2. října můžete prohlédnout na výstavě v kavárně Citadela v Praze. Přejeme inspirativní zážitek!

Art-fashion, portréty a umění

Se Zarou Wildmoons jste se mohli setkat na jarním FotoŠkoda Festu. Její styl je osobitý a vyčnívá z tvorby dalších fotografů - jak tvorbou samotnou, tak přístupem k fotografii obecně. O tom si můžete více přečíst v rozhovoru na našem blogu.

do 2. října si můžete její fotografie prohlédnout v kavárně Citadela (Klimentská 16, Praha 1) a pohlédnout do trochu jiného světa fashion a portrétu. Výstava je i prodejní, a tak si můžete fotografii, která vás nejvíce zaujme, odnést domů.

Zara je umělecká fotografka, která fotí portréty, fashion a konceptuální umění. V současnosti pobývá a pracuje v Praze, potkat ji ale můžete i v Londýně, Paříži nebo Miláně. Po studiu grafického designu se mu nějakou dobu věnovala a rok žila v Kalifornii, v San Franciscu. V roce 2017, když se vrátila do Čech, se začala naplno věnovat fotografii.

Její snímky jste mohli vidět na výstavách, v magazínech či uměleckých projektech. V únoru 2019 ji VOGUE Italia zařadil do VOGUE TALENTS.

Pokud se vám Zařina tvorba líbí, můžete si vyzkoušet i workshop pod jejím vedením! Bude se konat na střeše Lucerny, takže můžete pod pokličku netradičního přístupu k fashion fotce nahlédnout na zcela jedinečném místě a s jedinečnou modelkou - inspirace zaručena!

chci na workshop

Čekejte prosím...