Podzimní inspirace a soutěž na instagramu

Podzimní inspirace a soutěž na instagramu

Na našem instagramovém účtu je o zábavu postaráno. V zářijovém kole jsme hráli o světlo LED MINI 15W a vyvolalo to poprask. Soutěžilo celkem 317 povedených portrétů. Co pro vás chystáme v říjnu?

Blíží se FotoŠkoda FEST

A tak jsme si řekli, že komu se nelení, tomu se lupení. Ano, budeme hrát o lístky. Nejdříve se ale podíváme, kdo vyhrál hlavní cenu od společnosti FOMEI


V soutěži bylo mnoho zajímavých a povedených snímků, Jirka nás ale oslovil celou sérií s umělcem v divadle. Celou si ji můžete prohlédnout třeba u nás na instagramu. Velmi povedené.


Hubert měl spíše reportážní fotku než portrét, i tak nás ale velmi zaujal. Do soutěže přidal více fotek a jeho tvorba stojí za povšimnutí. 


Téma na řijen - inspirace

Co vás inspiruje? Ukažte to ve vašem feedu a napište pod fotku proč. Rádi si to přečteme. Téma a žánr je tedy zcela na vás. Abychom vás motivovali, hrajeme o 3 vstupy na podzimní FotoŠkoda FEST. POZOR! Soutěž jede jen do 11. 10. 2019, protože 14. 10. 2019 startuje registrace na akce festivalu.

Pravidla soutěže

  • Na svůj profil nahraj novou fotku na výše uvedené téma 
  • Pod fotku dej mezi hashtagy #fotoskodafest2019
  • Sleduj profil @fotoskodacz
  • Zúčastnit se můžeš s neomezeným počtem fotografií

​Chci soutěžit

Cena a termín soutěže

Vybereme tři výherce, kteří obdrží vstup na FotoŠkoda FEST v hodnotě 490 Kč. Fotky můžete nahrávat pouze prostřednictvím INSTAGRAMU a to v termínu od 1. 10. 2019 do 11. 10. 2019 17:00. Soutěž bude vyhlášena repostem.  

Tým FotoŠkoda přeje hodně štěstí :)

Foto v úvodu: Václav Křížek

Čekejte prosím...