Olympus Tour začíná opět u nás!

Olympus Tour začíná opět u nás!

Blíží se podzimní FotoŠkoda Fest a s ním i tradiční Olympus Tour, během níž si budete moci tentokrát zasoutěžit o zbrusu nový fotoaparát E-M5 Mark III. Stačí se 5. listopadu zastavit u nás na prodejně, půjčit si foťák a zbytek je naprosto ve vašich rukou. :) Kromě toho si můžete vyzkoušet a osahat špičkovou techniku Olympus včetně E-M1X a kompletní nabídky objektivů M.Zuiko Digital. Těšíme se na viděnou!

Olympus Tour v Centru FotoŠkoda

V úterý 5. listopadu během FotoŠkoda Festu si budete moci zasoutěžit o nový fotoaparát v rámci Olympus Tour, která právě u nás započne, než se přesune do jiných měst a míst. Akce začne ve 13 hodin a skončí v 19 hodin, přičemž zapsat se k účasti budete moci hodinu před koncem.

Po celou dobu si budete moci vyzkoušet nejnovější špičkové přístroje s logem Olympus - Olympus PEN, OM-D i Tough a kompletní nabídka objektivů M.Zuiko Digital - mezi nimi bude i vlajková loď OM-D E-M1X. Po celou dobu vám budou k dispozici odborníci z firmy Olympus, kteří vám zodpoví jakékoli dotazy.

Vyhrajte žhavou novinku OM-D E-M5 Mark III + 14-42 f/3.5-5.6 EZ v hodnotě 36 990,-

  • 5. 11. mezi 13. a 18. hodinou přijďte s vlastní SD kartou (abyste si pak snímky mohli doma na monitoru pořádně prohlédnout) na naši prodejnu ke stánku Olympus a až na jednu hodinu si vypůjčte jeden z fotoaparátů OM-D, či PEN, a vyrazte za tajemstvím ulic. Nejpozději se můžete přihlásit hodinu před koncem soutěže, tedy v 18 hodin a fotoaparát si půjčit na půl hodiny.
  • Přineste tři nejlepší snímky ve formátu JPG, které se vám podařilo ulovit a v soutěži je porovnejte se snímky ostatních účastníků. Můžete využít všechny funkce, které vám fotoaparáty skýtají, a to včetně ART filtrů, nelze je však upravovat v počítači či jiných zařízeních.
  • Odborná porota všechny snímky prohlédne a ohodnotí a autor té nejlepší získá fotoaparát OM-D E-M5 Mark III + 14-42 f/3.5-5.6 EZ.
  • Jen v tento den a na prodejně můžete zakoupit jakýkoliv produkt Olympus s 10% slevou!
  • Každý účastník soutěže získá rovnou na místě malý dárek. :)
  • K soutěži není potřeba se předem registrovat, stačí přijít. Těšíme se na viděnou!

Olympus Tour 5. 11. 2019, Centrum FotoŠkoda

olympus v e-shopu

Čekejte prosím...