Uvidíme se na podzimním FotoŠkoda Festu!

Uvidíme se na podzimním FotoŠkoda Festu!

FotoŠkoda Fest bude! Místo letního termínu pro vás už nyní připravujeme ten podzimní, a proto se v plné parádě uvidíme v listopadu. Mezitím se můžete těšit na klasické kurzy, které budeme zanedlouho spouštět, a také na týden plný on-line inspirace pro fotografy i videotvůrce, který proběhne v termínu 22. - 28. 6. 2020.

Palác Langhans ožije festivalovou atmosférou zase na podzim

Všichni jsme se těšili na letní týden věnovaný fotografii, v současné situaci jsme se ale rozhodli, že se raději budeme soustředit na druhý tradiční termín, podzim, abychom vám připravili plnohodnotný zážitek.

Chystáme opět foto / video festival s více než 170 přednáškami, workshopy a produktovými prezentacemi, během něhož bude inspirace sršet ze všech stran. Navíc budeme slavit 30 let na trhu, tak se těšte na pořádnou oslavu, kterou si společně užijeme.

Zapojte se do tvorby podzimního programu

A protože nejdůležitější složkou každého festivalu jste vy, chceme vás přizvat k tvorbě programu. Které téma byste si rádi poslechli na přednášce? Co byste se chtěli naučit fotit na workshopu? Se kterou osobností byste se nejraději setkali? Pište nám do diskuse pod článkem, nebo Facebook, a my uděláme všechno, co je v našich silách, abychom vám tento zážitek dopřáli.

V červnu se na vás těšíme on-line

To, že se v červnu neuvidíme na festivalu, ale neznamená, že odkládáme fotku a video k ledu! V termínu, kdy jsme se měli setkat, tedy od 22. do 28. 6., se můžete těšit na celý týden on-line přednášek věnovaných fotoinspiraci a videozábavě. Co nejdříve vás budeme informovat o podrobnostech a o tom, na co se budete moct těšit.

11. května spouštíme naše kurzy

Do kalendářů a diářů si také můžete poznamenat datum 11. května - to totiž (doufejme, že ve staré známé podobě) spouštíme naše klasické kurzy, na kterých se budete moci osobně setkávat s lektory a všechno si rovnou vyzkoušet.

Zatím přejeme dobré světlo a těšíme se na viděnou!

tým Centra FotoŠkoda

Čekejte prosím...