FotoŠkoda WEEK: Týden fotoinspirace a videozábavy je tu!

FotoŠkoda WEEK: Týden fotoinspirace a videozábavy je tu!

V týdnu od 31. 5. do 6. 6. se on-line prostor stane místem pro setkávání všech příznivců fotografie a videa. Bude se totiž odehrávat FotoŠkoda WEEK, který vám z pohodlí domova a zdarma zprostředkuje besedy se skvělými fotografy, debaty se specialisty fototechniky nebo streamované fototipy, v nichž vám odborníci poradí, jak posunout své umění na další úroveň. A čeká vás toho mnohem víc!

Vychutnejte si 7 dní věnovaných fotografii a videu

Když nemůžete přijít k fotografii, přijde ona k vám! Letošní jarní festival se totiž opět přenese do on-line prostředí, kde se na něj můžete těšit od 31. 5. do 6. 6. Naváže na koncept, který jste si vy, diváci, na podzim oblíbili, a nabídne spoustu inspirace z oblasti fototechniky, fototipů nebo zajímavých osobností v tomto oboru. A pokud to situace dovolí, nebudou chybět ani workshopy!

Inspirujte se renomovanými osobnostmi

Od známých fotografů a ambasadorů značek Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Olympus, Leica, Fomei, Zeiss se v živých vysílání a rozhovorech dozvíte první poslední o různých fotografických žánrech a jejich aktuálních projektech. O své zkušenosti a rady se s vámi podělí David Turecký, Petr Jan Juračka, Petr Bambousek, Hynek Čermák, Kateřina Janišová, Vojtěch Hurych, Honza Martinec, Stanislav Petera, Jan Šmíd, Lucie Robinson, Jiří Šebek, Tomáš Touha, Vít Lukáš, Ondřej Šimko, Marie Bartošová, Michal Křenek, Petra Dolejšová, Marek Lampart a další.

Představíme vám i nový koncept panelových diskuzí, v nichž se vždy potkají dva osobití fotografové. To všechno doplní také rozhovory na blogu, kde nahlédnete do tvorby dalších zajímavých tvůrců.
 

vše o FOTOŠKODA WEEKU

Posuňte své znalosti o kousek dál

Pokud se těšíte na streamované fototipy, během nichž se můžete ptát na všechno, co vás k danému tématu napadne, nebudete zklamáni. Budeme se věnovat tomu, co vás nejvíce zajímá, a spolu s Luďkem Bouškou, Václavem Křížkem a různými osobnostmi ze světa fotografie posunete svoje schopnosti zase o kus dál. Luděk se zástupci jednotlivých značek také poodhalí tajemství aktuálních produktových novinek a proberou i časem prověřené stálice.

 

chci být lepším fotografem

Zasoutěžte si o hodnotné ceny a výhodně si pořiďte techniku

Po dobu WEEKu budete moct využít speciálních obchodních nabídek na fototechniku a příslušenství a nebude chybět ani oblíbená instagramová fotosoutěž o hodnotné ceny.

Buďte u všeho jako první!

Všechny streamy budou probíhat souběžně na Facebooku a YouTube Centra FotoŠkoda, takže stačí se jen v příslušnou dobu naladit jeden z nich a svézt se na vlně inspirace. Všechny novinky z místa dění pak budete moci sledovat na Instagramu a Facebooku Centra FotoŠkoda a můžete tak mít dokonalý přehled o tom, co se kde šustne.

  • Do diářů si poznamenejte datum 31. 5., kdy to celé odstartuje, a těšte se spolu s námi!
     

KOMPLETNÍ PROGRAM fotoškoda weeku

 

Čekejte prosím...