FotoŠkoda WEEK je za námi, uvidíme se na podzim!

FotoŠkoda WEEK je za námi, uvidíme se na podzim!

FotoŠkoda WEEK je za námi a velmi nás těší, že jsme se mohli alespoň na dálku vidět s tolika fanoušky fotografie a videa. Uvidíme se zase na podzim, tentokrát už doufejme osobně, a to od 1. do 7. 11. 2021. Inspirovat a posouvat se ale u nás můžete i nadále! V nabídce fotokurzů najdete spoustu besed, workshopů i fotoexpedic, mezi nimiž si každý najde svůj oblíbený žánr.

Zábava a inspirace, fotografie i video

On-line festival FotoŠkoda WEEK, kterého jste se mohli zúčastnit od 31. 5. do 6. 6. 2021, utekl jako voda. Během celého týdne jste se mohli inspirovat na přednáškách a fototipech Davida Tureckého, Stanislava Petery, Jana Šmída, Jiřího Šebka, Tomáše Touhy, Vítka Lukáše, Marie Bartošové, Petra Slavíka, Ondřeje Šimka, Michala Křenka a řady dalších osobností, které moderovali skvělí Vašek Křížek a Luděk Bouška.

Letos na jaře jste také vůbec poprvé mohli být svědky nového konceptu panelových diskuzí, během nichž se potkali osobití fotografové a představili vám svůj pohled na fotografii a přístup k různým žánrům. V nich jste mohli vidět Petra Jana Juračku s Petrem Bambouskem, Vojtu Hurycha s Honzou Martincem a Kateřinu Janišovou s Hynkem Čermákem.

Nechyběly ani produktové prezentace značek Canon, Nikon, Sony, Panasonic, Fujifilm, Olympus a Fomei, kde jste si mohli udělat ucelený obrázek o tom, jaké novinky poslední půlrok přinesl a které produktové stálice obstály i v běhu času.

Celou dobu jste se mohli ptát na cokoliv, co vás zajímá, a pevně doufáme, že jsme vám spolu s našimi hosty odpověděli na vše. Pokud vás napadne ještě něco, napište nám na e-mail, Facebook nebo do chatu, jsme tu pro vás!

Na viděnou na podzim a v on-line prostoru!

Pokud jste zmeškali některý z bodů programu, na který jste se těšili, nezoufejte! Většinu streamů a videí si totiž můžete pustit ve videoarchivu na našich stránkách.  Zpestřit si den a nasát atmosféru festivalu můžete také u rozhovorů se zajímavými osobnostmi na našem blogu.

Teď už nezbývá nic jiného než se těšit na podzim. Zapište si do diářů termín 1. – 7. 11. 2021, kdy se všichni příznivci fotografie a videa setkají v paláci Langhans v centru Prahy.

k záznamům ve videoarchivu

Soutěž o 3 000 Kč běží do konce června

Povedlo se vám pořídit emotivní snímek? Podělte se o něj v soutěži na Instagramu! Tentokrát soutěžíme o poukázku na 3 000 Kč, kterou můžete využít na nákup libovolné techniky. Garantem tohoto kola soutěže je skvělý Vojta Hurych, jehož výstavu si až do 26. 6. můžete prohlédnout v minigalerii.

chci soutěžit!

10% sleva na zboží i služby

Naše festivalová sleva 10 % na zboží, které máme skladem, a vyvolání fotografií a zhotovení fotoobrazů nebo velkoformátových tisků, platí až do 13. 6. 2021, tak ji nezapomeňte využít! Stačí zadat kód 10WEEK pro nákup zboží a 10FOTO pro fotografické služby.

více o slevách

Besedy, kurzy a fotoexpedice v plném proudu

FotoŠkoda WEEKem ale proud inspirace a nových nápadů rozhodně neskončil. Na kurzech a besedách, které pořádáme v průběhu celého roku, se ponoříte do tajů sportovní fotografie, portrétu, aktu, krajinářské fotografie, architektury, focení zvířat, makrofotografie nebo streetu a řady dalších fotografických žánrů. Nechybí ani oblíbené kurzy na ovládání fotoaparátů nebo na úpravu fotografií.

V blízké době můžete třeba objevit taje panoramatické fotografie s Honzou Šmídem, vyrazit za skateboardisty s Michalem Jirákem nebo si užít spoustu kreativní zábavy na kurzu lifestyle portrétu s Petrem Klempou.

Perfektním spojením pro milovníky nových zážitků, poznávání nových krajů a focení jsou fotoexpedice, které probíhají pod vedením zkušeného fotografa a lektora Jaroslava Hory. Spolu s ním můžete prozkoumat perly severní Itálie, džungli v Kostarice, přírodu na Islandu či ve Skotsku, spatřit polární záři na Lofotech nebo zažít kouzlo francouzského Provence, věčně zelené Madeiry nebo dechberoucí Namibie. Nabídka fotoexpedic je však ještě mnohem širší a stále pro vás připravujeme nové destinace a termíny.

chci prozkoumat nabídku fotokurzů

Čekejte prosím...