FotoŠkoda Fest v sobotu 14. 6.

FotoŠkoda Fest v sobotu 14. 6.

Zažijte atmosféru, která se nezapomíná! Staňte se účastníky jedinečného FotoŠkoda Festu v centru Prahy v historickém paláci Langhans. Akce se koná pod záštitou Centra FotoŠkoda a generálních partnerů: Olympus, Fujifilm a Panasonic. Těšit se můžete na FotoŠkoda Fest Nikon - 28. 6.

V sobotu 14. 6. FotoŠkoda FEST v Paláci Langhans

  • 9:00 – 18:00 | Centrum FotoŠkoda (a další prostory Paláce Langhans).
  • Registrace předem přes on-line aplikaci 200 Kč, na místě od 9:00 v Centru FotoŠkoda 250 Kč.

Fotografování s bezzrcadlovkami s lehkostí

Na přednášky se známými fotografy, workshopy na různá témata a spoustu fototechniky Olympus, Fujifilm a Panasonic. Prezentace výrobků Lowepro, Velbon, Joby, Lytro. V rámci FotoŠkoda FESTU budou zajímavé produktové nabídky.

  • Součástí vstupného jsou přednášky, workshopy, besedy a sleva v hodnotě 100 Kč při nákupu zboží nad 500 Kč v Centru FotoŠkoda.
  • ZDARMA tisk 1 ks fotografie do formátu A4 na počkání v suterénu Centra FotoŠkoda. Pro zájemce vystavení stříbrné zákaznické karty.

Navštivte: www.fotoskodafest.cz

© Kubo Krížo

Zaregistrujte se na workshopy a přednášky!

Přednáškami a workshopy vás provedou známí fotografové: Pavel Bokr, fotoreportér Marcel Konečný, sportovní a street life fotografie Kubo Krížo, fotoreportér Stanislav KrupařPavel Schlemmer a další. Během workshopů si vyzkoušíte spoustu fotografické techniky pod vedením profesionálních fotografů. V programu také najdete vyprávění o dobrodružství Dana Přibáně a jeho posádky - Trabantem Jižní Amerikou.

Nahlédněte do programu...

© Marcel Konečný

Čekejte prosím...