Přijďte se kreativně vyřádit do ZERO Limits!

Přijďte se kreativně vyřádit do ZERO Limits!

Studio ZERO Limits je dalším prostorem, do kterého si můžete přijít vychutnat jarní FotoŠkoda FEST. A stejně jako ostatní prostory má i tato lokace svoje specifické zaměření. Prostory ZERO Limits jsou tady pro každou fotografickou duši, která se zajímá o nové metody, progresivní techniky a chce se u své práce pobavit a vydat maximum svého kreativního potenciálu :) Jaký program jsme si společně připravili?

O studiu ZERO Limits

ZERO Limits se zabývají komerční tvorbou v oblasti fotografie a videa. Rádi dělají věci jinak – bez limitu a hlavně neokoukaně. Jejich doménou je produktový lifestyle a ukazují, že produktová fotografie nemusí nutně znamenat jen bílá pozadí pro e-shopy. Dle svých slov si libují v umělém nasvicování scén. A co u kluků v ZERO vzniká? Třeba naše skvělé video se Švýcarákem!

Program workshopů

ZERO Limits - Lifestyle produktovka: Fotka, která prodává

  • 30. 5. 2023 10–11.30
  • 30. 5. 2023 14–15.30

Chcete se dozvědět více o tvorbě komerční produktové fotky, lifestylu a umělém nasvicování scén? Máte možnost učit se od studia ZERO Limits přímo v centru dění! V areálu Podkovářská, kde ZERO sídlí, se totiž tvoří reklamní fotografie a videa pro klienty jako Pepper Field, Angry Beards nebo třeba Mixit. Nahlédněte pod pokličku toho, jak kluci tvoří, přemýšlí a hlavně, jak to udělat jinak než ostatní.
 

Přijdu na workshop se Zero limits

Jan Pelikán – Produktová fotka ve studiu od A do Z

  • 30. 05. 2023 12.00–13.30

Během tohoto workshopu si ukážeme, jak lze přistoupit k vytváření produktových fotek ve studiu. Produktové fotky nemusí být pouhou strohou formou záznamu reality před bílým pozadím, ale lze je pojmout kreativně, moderně a využít všech možností a prostředí, které studio, jako je Zero Limits, nabízí. Po absolvování workshopu vás už nezaskočí žádná poptávka od náročných klientů a budete schopni jim odevzdat ten nejlepší výstup k propagaci jejich produktu.
 

Přijdu na workshop Jana Pelikána

Jan Pelikán foto© Jan Pelikán

PEAK DESIGN MeetUp: Back to Basics – čas

  • 30. 05. 2023 18.30–21.00

Pojďte se pod patronací českého týmu Peak Design potkat a poslechnout si několik krátkých (a my věříme že inspirativních) přednášek na téma ČAS. Ne, nebojte, nebudeme se bavit o nastavení expozice – budeme si povídat o jedné základní ingredienci, která k fotografování neodmyslitelně patří. A v dnešní zrychlené době plné zkratek se může zdát, že je jí málo a že se jí nikomu nedostává. V rámci networkingu vystoupí Jan Tichý, Lenka Stehnová a Ondra Vacek!
 

Přijdu na Peak Design Meetup

Daniel Kontuľ – Světlo v portrétu: Jak vytvořit atmosféru

  • 31. 05. 2023 16.00–19.00

Nasvítit ateliérový portrét není žádná věda, ale chce to cvik a znalosti. Jak na dobře nasvícenou fotku? Chtěli byste umět vytvořit světelnou atmosféru přesně podle vašich představ? Na workshopu se zkušeným lekotorem Danielem Kontuľem se dozvíte, jak pracovat s expozicí, jakými způsoby modifikovat světlo a jaký emociální dopad na diváka má jeho směřování. Dále zjistíte, jaká pravidla je dobré ctít při komponování snímku a jaký účinek má na diváka perspektiva. Ochuzeni nebudete, ani pokud hledáte rady týkající se vhodné fototechniky!
 

Přijdu na workshop Daniela Kontul'a

Přednáška

Michala Rusaňuková – Komunikace a hranice ve focení

  • 30. 05. 2023 16.00–17.30

Abyste vytvořili portréty, se kterými budete spokojení vy i člověk, který se třeba fotí poprvé v životě, je zásadní styl komunikace, jaký zvolíte. Nezáleží, zda fotit začínáte nebo jste profíci v oboru, pochopení těchto principů vám pomůže v každodenním životě. Setkání proběhne formou debaty šité na míru účastníkům, kdy se pobavíme, jak fotit i beze slov, co ovlivňuje řeč těla nebo jak vytvořit vhodnou atmosféru při focení. Vše je o nastavení a respektování hranic, ve kterých se pak obě strany cítí bezpečně. Podíváme se na příklady z praxe, situace, do kterých byste se neměli nechat vmanipulovat a když se tak stane, jak z toho ven? Protože o červené vlajky není ani ve focení nouze!
 

Přijdu na přednášku Michaly Rusaňukové


Autor úvodní fotografie: ZERO Limits

Čekejte prosím...