Petr Hricko: Levitace

Petr Hricko: Levitace

Společně s blížícím se FotoŠkoda FESTem přivítáme také novou výstavu v naší Minigalerii. Sérii fotografií s názvem Levitace vytvořil fotograf Petr Hricko ve spolupráci s firmou Peak Design. Levitující fotografie jsou Petrovou specialitou a v galerii FotoŠkoda si budete moci prohlédnout od 30. října do 25. listopadu.

Petr Hricko × Peak Design: Levitace

Petr Hricko se do širšího povědomí fotografické veřejnosti zapsal svou působivou sérií snímků Levitace, ve které díky kreativnímu procesu nechává různé objekty (i osoby) vznášet se nad zemí v často nepředvídatelných, chytrých a zábavných kompozicích. FotoŠkoda ve spolupráci s Peak Design vám přináší výběr těch nejlepších snímků z této série ve formě nádherných tisků. Celou sérií se prolíná jedinečný rukopis Petra Hricka, charakteristický namodralý nádech fotografií, podmanivý výraz v očí modelů a zachycení krás přírody. Nechte se vtáhnout do světa kouzelné levitace!

Celkem 30 fotografií ze série Levitace můžete v prostorách Minigalerie vidět od 30. října do 25. listopadu - nezapomeňte ale ani na prostor nad schodištěm, kde budou viset 3 velkoformátové tisky. 

Zveme vás na vernisáž výstavy, která proběhne v úterý 7. listopadu od 17 hodin, a na online stream s Petrem Hrickem a Ondrou Vackem (6. listopadu od 18 hodin na YouTube kanálu FotoŠkoda).

Stream S Petrem Hrickem nejen o levitující fotografii

Vernisáž k výstavě Levitace

Petr Hricko

Foto © Petr Hricko

Čekejte prosím...