Podzimní FotoŠkoda FEST!

Podzimní FotoŠkoda FEST!

Zúčastněte se podzimního FotoŠkoda festu 6. 11. – 15. 11. 2015 věnovaného všem, kteří podlehli kouzlu fotografie a bez fotoaparátu neudělají ani krok. Historický Palác Langhans odjakživa patřil fotografii a je nejlepším místem pro setkávání fotografů, amatérů či profíků. Přijďte si vyměnit své zkušenosti, něčemu novému se přiučit nebo si poslechnout Tona Stana, Romana Vondrouše, Líbu Taylor a další.

10 dní přednášek, workshopů, prezentací, výstav

Program si sestavíte podle svého gusta, vyberete si workshopy nebo přednášky, které vás zajímají. Během workshopů si vyzkoušíte spoustu fotografické techniky pod vedením profesionálních fotografů. Na přednáškách se budete moci na cokoli zeptat známých osobností. Festival společně zahájíme v pátek 6. 11. vernisáží výstavy Czech Press Photo fotografie roku a jejich příběhy.

zaregistrujte se a prohlédněte si program

Inspirujte se fotografy, jejichž tvorba má ohlas!

Na workshopu se Stanislavem Peterou vstoupíte do světa fantazie a vyzkoušíte si, jak se tvořil luxusní kalendář Stínadla, Dan Vojtěch vám ukáže své fotografické postupy, jak funguje jednotlivé ateliérové příslušenství, např. softboxy, reflektory, voštiny, filtry a další.

Profi technika renomovaných značek

Po celou dobu budou na prodejně Centra FotoŠkoda probíhat prezentace renomovaných značek: Canon, Fujifilm, Fomei, Leica, Nikon, Olympus, Sony, Pentax, Swarovski Optik, Zeiss, Meyer Optik, Eizo, Dox a další. Představeny budou i některé z očekávaných novinek podzimu.

Občerstvení bude zajištěno! Ochutnáte originální gastronomii Presto meat-market a fair trade kávu kavárny Člověka v tísni.

Věříme, že Langhans je nejlepším místem pro vyměňování si fotografických zkušeností.

Dejte o sobě vědět, kam jdete #fotoskodafest

 

Čekejte prosím...