Jaroslav Holý a Sandra Wija
JAROSLAV HOLÝ je vizuální umělec v oblasti videa a fotografie. Zvláštní pozornost věnuje produktové fotografii a videu a pomáhá firmám a podnikatelům se zviditelněním na trhu. Pořádá rovněž fotografické kurzy. SANDRA WIJA fotí zmrzlinu a jídlo pro vyhlášenou pražskou zmrzlinárnu Crème de la Crème. S focením začínala v roce 2019 úplně od nuly. Tehdy pověsila na hřebík dosavadní právnickou kariéru. V roce 2022 úspěšně absolvovala rekvalifikační zkoušku v oboru fotoreportér, o rok později ještě v oboru produktový a dokumentační fotograf, od roku 2024 je členkou Asociace profesionálních fotografů. Kromě food fotografie a reportáže se ve volné tvorbě věnuje také luminografii, aktům a portrétům.
Akce lektora | 2 |
Název akce | |
---|---|
Jak na food fotografii – dezert v hlavní roli | 27.05.2024 11:00-12:30 |
Jak na food fotografii – dezert v hlavní roli | 27.05.2024 13:00-14:30 |