NIKON 1 V3 černý + 10-30 mm VR PD

Kód produktu: 4014583 | PN: VVA231K001

Nikon 1 V3 o sobě říká, že je ztělesněním rychlosti. O pravdivosti těchto slov se můžete sami snadno přesvědčit. Snadno přenosný systémový fotoaparát nabízí špičkovou rychlost a profesionální výkonnost v malém těle a hlavně — neujde mu žádný motiv.
Více o produktu »

  • 18,4 Mpx CX CMOS snímač (13,2 × 8,8 mm)
  • Procesor EXPEED 4A
  • Výklopný dotykový 3,0" LCD displej (rozlišení 1 037K bodů)
222 929 020 V případě dotazů se můžete obrátit na naše specialisty

Základní popis

  • 18,4 Mpx CX CMOS snímač (13,2 × 8,8 mm)
  • Procesor EXPEED 4A
  • Výklopný dotykový 3,0" LCD displej (rozlišení 1 037K bodů)
  • Full-HD video (1080p) a stereo záznam zvuku
  • Obrazové formáty: foto JPEG, RAW (NEF) / video MOV (H.264/MPEG-4) / audio AAC
  • Citlivost v rozmezí 160 – 12 800 ISO
  • 30/60 snímků za vteřinu v režimu rychlého kontinuálního snímání (bez AF)
  • Multifunkční port pro upevnění příslušenství: EVF hledáčku DF-N1000, systémového blesku SB-N7 a externího stereomikrofonu ME-1
  • Volitelný grip GR-N1010
  • Wi-Fi konektivita
Specifikace od výrobce

Parametry

Rozlišení snímače (počet efektivních pixelů v Mpx)14
BajonetNikon F
Typ snímačeCMOS
Rozšířené ISO (minimum)160
Rozšířené ISO (maximum)3200 | 6400
Velikost LCD displeje3,0"
Synchronizační čas pro blesk1/250
Rozhranísystémový blesk | infra spoušť | HDMI | A/V | mikrofonní vstup
NapájeníEN-EL20a
Druh pamětimicroSD | microSDHC | microSDXC

Popis produktu NIKON 1 V3 černý + 10-30 mm VR PD

Nikon 1 V3 je vynikajícím náročnějším nebo druhým fotoaparátem, který je určen pro seriózní fotografy požadující vysokou rychlost, výkon a spolehlivost při současné možnosti cestovat nalehko. Převratný systém hybridního automatického zaostřování Nikon nyní obsahuje 171 zaostřovacích polí, z nichž 105 pracuje na principu fázové detekce pro automatické zaostřování ohromující rychlostí; a snímací frekvence sériového snímání ve formátu RAW je rychlejší než u digitálních jednookých zrcadlovek a umožňuje s naprostou přesností zachytit všechny akce trvající pouhé zlomky sekund. Velký obrazový snímač CMOS s 18,4 milionu pixelů a rozsahem citlivostí ISO 160–12 800 zaručuje výsledky s vynikající úrovní detailů a nový systém zpracování obrazu EXPEED 4A zvyšuje celkovou výkonnost a poskytuje fotoaparátu bezkonkurenční rychlost a bohatý dynamický rozsah.

Fotoaparát Nikon 1 V3 je jako první z přístrojů řady Nikon 1 vybaven extrémně citlivým výklopným dotykovým monitorem, který nabízí ovládání důležitých funkcí pro fotografování, a vestavěným rozhraním Wi-Fi pro snadné rozšíření možností využití snímků prostřednictvím chytrých zařízení. Nikon 1 V3 je chytrou volbou rovněž pro rychlé a bezproblémové filmování a rozšiřuje výhody záznamu videosekvencí u systému Nikon 1 o množství nových režimů videosekvencí nabízejících více způsobů ovládání záznamu. Nové volitelné systémové příslušenství zahrnuje elektronický hledáček Nikon 1 DF-N1000 a odolný, funkční grip GR-N1010 – oba přinášejí na dosah ovládání na úrovni digitálních jednookých zrcadlovek. Spolu s fotoaparátem Nikon 1 V3 je uveden také nový superteleobjektiv 1 NIKKOR a plochý objektiv s motorickým nastavením zoomu, který poskytuje fotografům využívajícím systém Nikon 1 maximální tvůrčí možnosti v libovolné situaci.

Výjimečně rychlý Nikon 1 V3 je odpovědí na požadavky fotografů, kteří nechtějí zmeškat žádnou příležitost k pořízení snímku. Jde o systémový fotoaparát, který se ovládá ještě lépe, než vypadá: nabízí špičkovou rychlost, vysokou kvalitu obrazu a malé a pevné tělo s optimalizovaným designem pro tvůrčí práci při zachování extrémně snadné přenosnosti. Fotografové a filmoví tvůrci, kteří chtějí věnovat pozornost detailům, ocení kompoziční svobodu poskytovanou výklopným dotykovým monitorem a volitelným elektronickým hledáčkem.

Jordi Brinkman, produktový manažer oddělení kompaktních systémových fotoaparátů Nikon 1 společnosti Nikon Europe

Špičková rychlost a profesionální výkonnost

Nikon 1 V3 je určen pro všechny, kteří odmítají zmeškat jakoukoli akci, a zaručuje profesionální výkonnost a kvalitu snímek za snímkem. Velký obrazový snímač CMOS formátu CX s 18,4 milionu pixelů neobsahuje optický antialiasingový filtr, takže lze získat maximum z každého pixelu: zachytíte v brilantních detailech i ty nejjemnější struktury a široký rozsah citlivostí ISO 160–12 800 vám zaručí perfektní snímky za nízké hladiny osvětlení. Nikon 1 V3 je rychlejší než digitální jednooké zrcadlovky a nabízí bleskurychlé sériové snímání frekvencí až 20 sn./s při použití kontinuálního zaostřování, a za předpokladu pevného zaostření před expozicí prvního snímku je schopen pořídit 40 snímků RAW frekvencí až 60 sn./s. Nový systém zpracování obrazu EXPEED 4A poskytuje tuto výjimečnou rychlost a kvalitu obrazu za pomoci dvou výkonných obvodů: jeden obvod zaručuje rychlý zápis dat a jejich snadný přenos, zatímco druhý obvod zaručuje vynikající redukci šumu, neobvykle vysokou ostrost obrazu a bohatou gradaci. Převratné hybridní automatické zaostřování Nikon 1 nyní využívá 171 zaostřovacích polí (oproti předchozím 135) pro rychlé zaostření objektu bez ohledu na rychlost probíhající akce: působivých 105 zaostřovacích polí s fázovou detekcí je rovnoměrně rozmístěno v oblasti středu obrazového pole pro perfektní zaostření rychlých akcí a získání ostrých videosekvencí. Zaostřovací pole s detekcí kontrastu sahají až do krajů obrazového pole a umožňují získat perfektně ostré detaily i v obtížných světelných podmínkách.

Spolehlivé a přesné ovládání

Hlavní předností fotoaparátu Nikon 1 V3 je zcela svobodná tvorba kompozice. Fotoaparát je zkonstruován tak, aby umožňoval jemně vyvažovat nastavitelné parametry a tvořit bez nutnosti spuštění očí z fotografovaného objektu. Je vybaven hlavním a pomocným příkazovým voličem, dvěma programovatelnými funkčními tlačítky a multifunkčním tlačítkem pro rychlý přístup do menu fotoaparátu. Tenký výklopný monitor nabízí dotykové ovládání s vynikající citlivostí a umožňuje zaostřovat, exponovat a upravovat klíčová nastavení nebo zobrazovat účinky kreativních funkcí jednoduchým klepnutím na 7,5cm (3“) LCD monitor s 1 037 000 pixely. Dotykovou obrazovku lze snadno zakázat nebo lze fotoaparát nastavit pro dvojí ovládání – dotykem a tlačítky. Pro další zvýšení přesnosti je k dispozici nový volitelný elektronický hledáček (EVF) Nikon 1 DF-N1000 se zobrazením téměř 100 % obrazového pole: tento snímatelný elektronický hledáček s 2 359 000 pixely nabízí vysoký kontrast, vysoké rozlišení, zobrazení důležitých provozních informací a možnost zvětšení obrazu objektů pro přesné manuální zaostřování. Pro zvýšenou stabilitu při použití dlouhých objektivů je k dispozici volitelný grip GR-N1010 se skloněnými ovladači, který nabízí komfortní přístup k tlačítku spouště a je vybaven třetím programovatelným funkčním tlačítkem a pomocným příkazovým voličem.

Videosekvence profesionální kvality

Váš ideální partner pro videosekvence, Nikon 1 V3, je skvělý v případech, kdy požadujete lehké vybavení, rychlé změny stanoviště a diskrétní filmování. Hybridní automatické zaostřování přístroje s rychlou a přesnou fázovou detekcí zaručuje plynulé videosekvence všech akcí s přesným sledováním objektu. Stisknutím tlačítka záznamu videosekvence lze okamžitě zahájit záznam, resp. lze převzít manuální kontrolu nad nastavením expozice a citlivosti ISO; elektronická redukce vibrací (E-VR) zaručuje ostrou a nerozmazanou stopáž HD videosekvencí pořízených při nastavení 1 080/30p nebo 720/30p. Pomocí funkce Zpomalený záznam, která přehrává tři sekundy trvající HD videosekvenci zaznamenanou frekvencí 120 sn./s po dobu více než 12 s, lze dosáhnout dramatických účinků a v nabídce fotoaparátu Nikon 1 V3 jsou i nové kreativní režimy včetně režimů Zrychlený záznam, Trhaný obraz a 4s videosekvence. Stejně jako u všech ostatních fotoaparátů Nikon 1 můžete pořizovat jednoduchým stisknutím tlačítka spouště statické snímky ve vysokém rozlišení i během filmování nebo můžete použít novou funkci Nikon – Automatické pořizování snímků: tato funkce je poprvé dostupná ve fotoaparátu Nikon 1 V3, kde provádí analýzu každého záběru a při dosažení optimálních podmínek provede automatickou expozici snímku.

Inovace systému Nikon 1

Originální inovace systému Nikon 1 nabízejí rychlý a snadný způsob, jak získat za všech okolností ty nejlepší snímky, či jak přímo ve fotoaparátu vytvořit z běžných snímků výjimečné. Osvědčený režim Zachycení nejlepšího okamžiku nyní obsahuje novou funkci Nikon Aktivní výběr, která pořídí za méně než jednu sekundu až 40 snímků v plném rozlišení a z těchto snímků umožní vybrat jeden, který se uloží. Zcela nová funkce Kreativní paleta, dostupná v kreativním režimu fotoaparátu, nabízí nový způsob aplikace uměleckých filtrů ve studiové kvalitě ještě před pořízením snímků. Kreativní paleta upravuje jas, sytost a vyvážení bílé barvy pro dosažení různých účinků: stačí jen posouvat prstem okolo kroužku na dotykové obrazovce nebo otáčet multifunkčním voličem a obraz na monitoru se odpovídajícím způsobem mění, takže lze pozorovat účinky nastavení na posléze exponovaný snímek.

Nové objektivy 1 NIKKOR

Spolu s fotoaparátem Nikon 1 V3 jsou uváděny rovněž dva nové objektivy 1 NIKKOR. Výkonný superteleobjektiv 1 NIKKOR VR 70–300 mm f/4,5–5,6 poskytuje fotografům svobodu pořizování vynikajících snímků vysokou rychlostí teleobjektivem, navíc bez použití stativu. Objektiv 1 NIKKOR VR 10–30 mm f/3,5–5,6 PD-ZOOM bude k dispozici nejprve v sadách s fotoaparátem Nikon 1 V3 a nabízí vysokou rychlost, všestrannost a vynikající kvalitu obrazu. Tento objektiv plochého provedení je vybaven automatickým, elektronicky řízeným krytem a mechanismem teleskopického tubusu, a zaručuje tak, že zachytíte bez zpoždění i ty nejneočekávanější příležitosti k pořízení statických snímků a videosekvencí.

 

Souhrn klíčových vlastností:

Velký obrazový snímač CMOS s 18,4 milionu pixelů: citlivý obrazový snímač formátu CX s konstrukcí bez optického antialiasingového filtru. Zachycuje ostře jemné struktury a produkuje ostré a brilantní snímky.

ISO 160–12 800: automatická regulace citlivosti ISO v rozsahu 160–6 400; možnost zvýšení citlivosti až na hodnotu ISO 12 800. Dvě sofistikované funkce pro redukci šumu potlačují šum při fotografování v rozmezí citlivostí ISO 6 400 až 12 800.

EXPEED 4A: zaručuje rychlé pořizování vynikajících snímků a HD videosekvencí.

Bezdrátové připojení Wi-Fi: umožňuje připojení, sdílení a tvorbu. Můžete rychle a snadno sdílet kvalitní snímky z fotoaparátu Nikon 1 nebo vkročit do světa kreativních fotografických aplikací prostřednictvím vašeho chytrého zařízení.1

Profesionální ovládání: hlavní a pomocný příkazový volič, dvě programovatelná funkční tlačítka a expoziční režimy PSAM.

Dotykové ovládání: elektromagnetický 7,5cm (3“) monitor LCD s 1 037 000 pixely.

Pokročilý hybridní AF: 171bodový systém automatického zaostřování. Obsahuje 105 zaostřovacích polí s podporou fázové detekce pro rychlé a přesné zachycení každé akce.

Bleskurychlá snímací frekvence: fotoaparát umožňuje fotografovat frekvencí až 20 sn./s při použití kontinuálního zaostřování nebo pořídit 40 snímků RAW frekvencí až 60 sn./s při pevném zaostření před expozicí prvního snímku série.

Videosekvence profesionální kvality: záznam Full HD (1 080p) videosekvencí (poměr stran 16 : 9) snímací frekvencí 60p/30p za současné možnosti plně manuálních úprav nastavení. Elektronická redukce vibrací umožňuje dosáhnout nerozmazané stopáže HD videosekvencí pořízených při nastavení 1 080/30p nebo 720/30p. Během filmování lze pořizovat statické snímky ve vysokém rozlišení a rovněž lze přehrávat extrémně zpomalené HD videosekvence zaznamenané frekvencí 120 sn./s.

Virtuální horizont: prostřednictvím monitoru LCD nebo externího hledáčku lze kontrolovat polohu fotoaparátu vůči horizontu (boční náklon fotoaparátu) a jeho náklon směrem nahoru a dolů.

Indikace nejvyšších jasů: upozorňuje na možné problémy s expozicí během přehrávání snímků.

Inovace systému Nikon 1: režim Zachycení nejlepšího okamžiku (s novými funkcemi Aktivní výběr, Inteligentní výběr snímku a Zpomalené zobrazení) a Pohyblivé momentky.

Kreativní paleta: umožňuje aplikovat umělecké filtry ve studiové kvalitě ještě před pořízením snímků pomocí dotykové obrazovky nebo multifunkčního voliče fotoaparátu.

Snadno přístupný slot pro paměťovou kartu: umožňuje snadné vkládání paměťových karet microSD.

 

Vybrané volitelné příslušenství:

Elektronický hledáček DF-N1000: snímatelný elektronický hledáček s 2 359 000 pixely. Nabízí vysoce kontrastní obraz s vysokým rozlišením a pokrytím téměř 100 % obrazového pole.

Grip GR-N1010: zvyšuje stabilitu fotoaparátu pro spolehlivé fotografování teleobjektivy. Nabízí doplňkové programovatelné funkční tlačítko, pomocný příkazový volič a tlačítko spouště.

Blesk SB-N7: kompaktní a výkonný blesk.

Adaptér bajonetu FT1: umožňuje nasadit objektivy NIKKOR pro digitální jednooké zrcadlovky na fotoaparáty Nikon 1.

 

Dodávané příslušenství:
Dobíjecí lithium-iontová baterie EN-EL20a
Nabíječka baterií MH-29
Kabel USB UC-E20 s mikrokonektorem USB
Popruh AN-N1000
Krytka těla a krytka sáněk pro upevnění příslušenství na fotoaparátu
Dodávaný software: View NX2

 

POZNÁMKY:

1. Chcete-li použít vestavěné připojení Wi-Fi, stáhněte si do svého chytrého telefonu nebo tabletu aplikaci Wireless Mobile Utility. Aplikace je kompatibilní s chytrými zařízeními s operačními systémy iOS™ a Android™ a lze ji zdarma stáhnout ze serverů Google Play™ a Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube a další jsou ochranné známky společnosti Google Inc.

Parametry produktu

Rozlišení snímače (počet efektivních pixelů v Mpx)14
BajonetNikon F
Typ snímačeCMOS
Rozšířené ISO (minimum)160
Rozšířené ISO (maximum)3200 | 6400
Velikost LCD displeje3,0"
Synchronizační čas pro blesk1/250
Rozhranísystémový blesk | infra spoušť | HDMI | A/V | mikrofonní vstup
NapájeníEN-EL20a
Druh pamětimicroSD | microSDHC | microSDXC
Další doporučené příslušenství

Doporučené příslušenství

HAMA šňůrka na krytku 5899

HAMA šňůrka na krytku 5899

*****
(3 recenze)
HAMA šňůrka na krytku 5899

Hama poutko + držák víčka objektivu kamery. Samolepící držáček krytky objektivu, uchycení na očku kamery či fotoaparátu.

HAMA šňůrka na krytku s gumičkou 5898

HAMA šňůrka na krytku s gumičkou 5898

*****
(3 recenze)
HAMA šňůrka na krytku s gumičkou 5898

Držáček víčka objektivu, uchycení pomocí pryžové smyčky na objektiv.

THINK TANK Mirrorless Mover 30i - fotobrašna

THINK TANK Mirrorless Mover 30i - fotobrašna

THINK TANK Mirrorless Mover 30i - fotobrašna
Doprava zdarma
  • Pojme bezzrcadlovku s 2–4 objektivy nebo malou DSLR s 1–3 objektivy
  • Vnitřní kapsa se telefon, iPad a další příslušenství
  • Flip-víko s magnetickým uzávěrem
1 690,-
Skladem 2 - 3 ks
THINK TANK Mirrorless Mover 20 - fotobrašna

THINK TANK Mirrorless Mover 20 - fotobrašna

*****
(1 recenze)
THINK TANK Mirrorless Mover 20 - fotobrašna
Doprava zdarma
  • pojme standardní CSC systém s 2 – 3 středními objektivy (např. Olympus OM-D E-M5, 17mm...
  • nastavitelné vnitřní děliče, prostor pro paměťové karty
  • vnější rozměr: 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
SANDISK microSDXC 32GB EXTREME PRO 100 MB/s A1 Class 10 U3

SANDISK microSDXC 32GB EXTREME PRO 100 MB/s A1 Class 10 U3

*****
(1 recenze)
SANDISK microSDXC 32GB EXTREME PRO 100 MB/s A1 Class 10 U3
  • Typ - micro SDHC
  • Kapacita - 32 GB
  • Rychlost čtení - 100 MB/s
390,-
Skladem > 5 ks
SANDISK microSDXC 128GB Extreme Pro 200 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3, adapter

SANDISK microSDXC 128GB Extreme Pro 200 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3, adapter

*****
(4 recenze)
SANDISK microSDXC 128GB Extreme Pro 200 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3, adapter
  • MicroSDXC
  • 128 GB
  • Rychlostní třída U3
890,-
Skladem > 5 ks
CULLMANN 50004 Piccolo de Luxe 3-D - ministativ

CULLMANN 50004 Piccolo de Luxe 3-D - ministativ

*****
(6 recenzí)
CULLMANN 50004 Piccolo de Luxe 3-D - ministativ
  • aretační páčka pro všechny tři směry
  • třísekční nohy aretované pomocí pojistek
  • transportní výška: 16 cm
490,-
Poslední kus
VELBON EX MINI - stativ

VELBON EX MINI - stativ

*****
(3 recenze)
VELBON EX MINI - stativ
  • dvousekční stolní ministativ - hliníkové nohy
  • stabilní jednopáková dvouosá hlava
  • tělo stativu, hlava a svorky z kvalitního tvrzeného plastu
690,-
Poslední kus
MANFROTTO PIXI - ministativ

MANFROTTO PIXI - ministativ

*****
(1 recenze)
MANFROTTO PIXI - ministativ
  • upevnění zařízení 1/4" závit
  • materiál: adapto + ocel
  • náklon: -35° / +35°, otáčení hlavy o 360°
690,-
Poslední kus
JOBY GORILLAPOD 3K Kit

JOBY GORILLAPOD 3K Kit

*****
(9 recenzí)
JOBY GORILLAPOD 3K Kit
Doprava zdarma
  • Odnímatelná kulová hlava
  • Ohebné, omotané nohy
  • Vyrobeno z japonského zdravotnického ABS materiálu a německého TPE
2 590,-
Skladem 2 - 3 ks
LENSPEN štětec na optiku ORIGINAL

LENSPEN štětec na optiku ORIGINAL

LENSPEN štětec na optiku ORIGINAL
  • čisticí médium - suchý karbon, nehrozí zatečení vody do přístroje jako v případě...
  • životnost pera je cca 500 použití
  • velmi jednoduché použití
260,-
Skladem > 5 ks
GREEN CLEAN Lens Cleaner LC7010

GREEN CLEAN Lens Cleaner LC7010

GREEN CLEAN Lens Cleaner LC7010
  • jednorázové antistatické utěrky (suchá-mokrá)
  • vhodné na čištění optiky
  • nepouští vlákna
25,-
Skladem > 5 ks
ZEISS čisticí set na optiku s balónkem (2390-186)

ZEISS čisticí set na optiku s balónkem (2390-186)

ZEISS čisticí set na optiku s balónkem (2390-186)
Doprava zdarma
  • Kompletní kvalitní čistící sada pro objektivy
1 190,-
Skladem > 5 ks
B+W čisticí roztok Lens Cleaner II

B+W čisticí roztok Lens Cleaner II

*****
(2 recenze)
B+W čisticí roztok Lens Cleaner II

Čistící roztok pro efektivní a šetrné vyčištění optiky digitálních i analogových fotoaparátů a dalších skleněných ploch. Odstraňuje jemně a účinně prachové částečky,...

350,-
Poslední kus
Fotografie v praxi ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE - Michael Freeman

Fotografie v praxi ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE - Michael Freeman

*****
(1 recenze)
Fotografie v praxi ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE - Michael Freeman

Černobílá fotografie byla a stále je spojována s nejvyšší fotografickou kvalitou. Kniha od renomovaného autora Michaela Freemana vám ukáže, jak převést vaše snímky do...

OČIMA FOTOGRAFA Grafický průvodce - Michael Freeman

OČIMA FOTOGRAFA Grafický průvodce - Michael Freeman

OČIMA FOTOGRAFA Grafický průvodce - Michael Freeman

Kniha Očima fotografa – Grafický průvodce autora Michaela Freemana vás naučí principy kompozice, která je základem každé dobré fotografie.

NIKON EN-EL20a pro V3/J1/J3/S1/A/AW1

NIKON EN-EL20a pro V3/J1/J3/S1/A/AW1

NIKON EN-EL20a pro V3/J1/J3/S1/A/AW1
Doprava zdarma

Nikon EN-EL20a – inteligentní a vysoce výkonná dobíjecí lithium-iontová baterie s vestavěným mikrokontrolérem umožňujícím pokročilou správu napájení.

1 390,-
Poslední kus
50 CEST KE KREATIVNÍ FOTOGRAFII - Michael Freeman

50 CEST KE KREATIVNÍ FOTOGRAFII - Michael Freeman

50 CEST KE KREATIVNÍ FOTOGRAFII - Michael Freeman
  • POČET STRAN 224 stran
  • VAZBA Měkká s přebalem
  • JAZYK Čeština
499,-
Skladem 2 - 3 ks

Příslušenství k produktu NIKON 1 V3 černý + 10-30 mm VR PD

HAMA šňůrka na krytku 5899

HAMA šňůrka na krytku 5899

*****
(3 recenze)
HAMA šňůrka na krytku 5899

Hama poutko + držák víčka objektivu kamery. Samolepící držáček krytky objektivu, uchycení na očku kamery či fotoaparátu.

HAMA šňůrka na krytku s gumičkou 5898

HAMA šňůrka na krytku s gumičkou 5898

*****
(3 recenze)
HAMA šňůrka na krytku s gumičkou 5898

Držáček víčka objektivu, uchycení pomocí pryžové smyčky na objektiv.

THINK TANK Mirrorless Mover 30i - fotobrašna

THINK TANK Mirrorless Mover 30i - fotobrašna

THINK TANK Mirrorless Mover 30i - fotobrašna
Doprava zdarma
  • Pojme bezzrcadlovku s 2–4 objektivy nebo malou DSLR s 1–3 objektivy
  • Vnitřní kapsa se telefon, iPad a další příslušenství
  • Flip-víko s magnetickým uzávěrem
1 690,-
Skladem 2 - 3 ks
THINK TANK Mirrorless Mover 20 - fotobrašna

THINK TANK Mirrorless Mover 20 - fotobrašna

*****
(1 recenze)
THINK TANK Mirrorless Mover 20 - fotobrašna
Doprava zdarma
  • pojme standardní CSC systém s 2 – 3 středními objektivy (např. Olympus OM-D E-M5, 17mm...
  • nastavitelné vnitřní děliče, prostor pro paměťové karty
  • vnější rozměr: 22,5 x 15,5 x 11,5 cm
SANDISK microSDXC 32GB EXTREME PRO 100 MB/s A1 Class 10 U3

SANDISK microSDXC 32GB EXTREME PRO 100 MB/s A1 Class 10 U3

*****
(1 recenze)
SANDISK microSDXC 32GB EXTREME PRO 100 MB/s A1 Class 10 U3
  • Typ - micro SDHC
  • Kapacita - 32 GB
  • Rychlost čtení - 100 MB/s
390,-
Skladem > 5 ks
SANDISK microSDXC 128GB Extreme Pro 200 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3, adapter

SANDISK microSDXC 128GB Extreme Pro 200 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3, adapter

*****
(4 recenze)
SANDISK microSDXC 128GB Extreme Pro 200 MB/s A2 C10 V30 UHS-I U3, adapter
  • MicroSDXC
  • 128 GB
  • Rychlostní třída U3
890,-
Skladem > 5 ks
CULLMANN 50004 Piccolo de Luxe 3-D - ministativ

CULLMANN 50004 Piccolo de Luxe 3-D - ministativ

*****
(6 recenzí)
CULLMANN 50004 Piccolo de Luxe 3-D - ministativ
  • aretační páčka pro všechny tři směry
  • třísekční nohy aretované pomocí pojistek
  • transportní výška: 16 cm
490,-
Poslední kus
VELBON EX MINI - stativ

VELBON EX MINI - stativ

*****
(3 recenze)
VELBON EX MINI - stativ
  • dvousekční stolní ministativ - hliníkové nohy
  • stabilní jednopáková dvouosá hlava
  • tělo stativu, hlava a svorky z kvalitního tvrzeného plastu
690,-
Poslední kus
MANFROTTO PIXI - ministativ

MANFROTTO PIXI - ministativ

*****
(1 recenze)
MANFROTTO PIXI - ministativ
  • upevnění zařízení 1/4" závit
  • materiál: adapto + ocel
  • náklon: -35° / +35°, otáčení hlavy o 360°
690,-
Poslední kus
JOBY GORILLAPOD 3K Kit

JOBY GORILLAPOD 3K Kit

*****
(9 recenzí)
JOBY GORILLAPOD 3K Kit
Doprava zdarma
  • Odnímatelná kulová hlava
  • Ohebné, omotané nohy
  • Vyrobeno z japonského zdravotnického ABS materiálu a německého TPE
2 590,-
Skladem 2 - 3 ks
LENSPEN štětec na optiku ORIGINAL

LENSPEN štětec na optiku ORIGINAL

LENSPEN štětec na optiku ORIGINAL
  • čisticí médium - suchý karbon, nehrozí zatečení vody do přístroje jako v případě...
  • životnost pera je cca 500 použití
  • velmi jednoduché použití
260,-
Skladem > 5 ks
GREEN CLEAN Lens Cleaner LC7010

GREEN CLEAN Lens Cleaner LC7010

GREEN CLEAN Lens Cleaner LC7010
  • jednorázové antistatické utěrky (suchá-mokrá)
  • vhodné na čištění optiky
  • nepouští vlákna
25,-
Skladem > 5 ks
ZEISS čisticí set na optiku s balónkem (2390-186)

ZEISS čisticí set na optiku s balónkem (2390-186)

ZEISS čisticí set na optiku s balónkem (2390-186)
Doprava zdarma
  • Kompletní kvalitní čistící sada pro objektivy
1 190,-
Skladem > 5 ks
B+W čisticí roztok Lens Cleaner II

B+W čisticí roztok Lens Cleaner II

*****
(2 recenze)
B+W čisticí roztok Lens Cleaner II

Čistící roztok pro efektivní a šetrné vyčištění optiky digitálních i analogových fotoaparátů a dalších skleněných ploch. Odstraňuje jemně a účinně prachové částečky,...

350,-
Poslední kus
Fotografie v praxi ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE - Michael Freeman

Fotografie v praxi ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE - Michael Freeman

*****
(1 recenze)
Fotografie v praxi ČERNOBÍLÁ FOTOGRAFIE - Michael Freeman

Černobílá fotografie byla a stále je spojována s nejvyšší fotografickou kvalitou. Kniha od renomovaného autora Michaela Freemana vám ukáže, jak převést vaše snímky do...

OČIMA FOTOGRAFA Grafický průvodce - Michael Freeman

OČIMA FOTOGRAFA Grafický průvodce - Michael Freeman

OČIMA FOTOGRAFA Grafický průvodce - Michael Freeman

Kniha Očima fotografa – Grafický průvodce autora Michaela Freemana vás naučí principy kompozice, která je základem každé dobré fotografie.

NIKON EN-EL20a pro V3/J1/J3/S1/A/AW1

NIKON EN-EL20a pro V3/J1/J3/S1/A/AW1

NIKON EN-EL20a pro V3/J1/J3/S1/A/AW1
Doprava zdarma

Nikon EN-EL20a – inteligentní a vysoce výkonná dobíjecí lithium-iontová baterie s vestavěným mikrokontrolérem umožňujícím pokročilou správu napájení.

1 390,-
Poslední kus
50 CEST KE KREATIVNÍ FOTOGRAFII - Michael Freeman

50 CEST KE KREATIVNÍ FOTOGRAFII - Michael Freeman

50 CEST KE KREATIVNÍ FOTOGRAFII - Michael Freeman
  • POČET STRAN 224 stran
  • VAZBA Měkká s přebalem
  • JAZYK Čeština
499,-
Skladem 2 - 3 ks

Poradna k produktu

NIKON 1 V3 černý + 10-30 mm VR PD

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...