NIKON Laser 1000 A S - dálkoměr

Kód produktu: 1081055 | PN: BKA110YA

Vysoce výkonný laserový dálkoměr pro vzdálenosti do 915 metrů. Konstrukce dálkoměru nabízí neuvěřitelně brilantní obraz a je vybavena systémem aktivní kontroly jasu, který automaticky zapíná a reguluje jas LED osvětlení hledáčku za nízké hladiny osvětlení. Rychle a snadno použitelný dálkoměr je vybavený systémem přepínání priority objektů Nikon, který umožňuje přepínat mezi režimem priority prvního objektu (upřednostňuje nejbližší objekt a je vhodný zejména pro golf) a režimem priority vzdáleného objektu (upřednostňuje nejvzdálenější objekt a je vhodný pro lov). Pro golfisty je zde navíc speciální režim Golf, který současně udává vzdálenost upravenou o sklon (horizontální vzdálenost ± výška) a aktuální vzdálenost pro možnost volby dalšího postupu při hře.
Více o produktu »

222 929 021 V případě dotazů se můžete obrátit na naše specialisty

Základní popis

Parametry

Zvětšení
Speciální funkcevodotěsnost

Popis produktu NIKON Laser 1000 A S - dálkoměr

Rychlé a snadné ovládání ulehčující přesné určení vzdálenosti. Možnost změření přímé (aktuální) vzdálenosti, horizontální vzdálenosti, výšky a vzdálenosti upravené o sklon (horizontální vzdálenost ± výška) stisknutím jednoho tlačítka.
Hledáček s aktivní regulací jasu pro snazší pozorování a vyšší brilanci obrazu: automatická aktivace LED osvětlení hledáčku za nízké hladiny osvětlení a jeho regulace v závislosti na okolních podmínkách.
Režim Golf nabízející současnou indikaci vzdálenosti upravené o sklon (horizontální vzdálenost ± výška) a aktuální vzdálenosti pro přesnější hru.
Systém přepínání priority objektů pro možnost volby dvou režimů měření. Režim priority prvního objektu upřednostňující nejbližší objekt, režim priority vzdáleného objektu upřednostňující nejvzdálenější objekt.
Vynikající propustnost světla pro jasné zorné pole.
Vysoce kvalitní monokulár se zvětšením 6x a vícenásobnými antireflexními vrstvami pro jasný obraz. Trvalé měření po dobu až 5 s umožňující měření různých objektů v rychlém sledu.
High-eyepoint konstrukce okuláru poskytující jasně zřetelné kompletní zorné pole i uživatelům dioptrických nebo slunečních brýlí.
Vodotěsné(do hloubky 1 m po dobu 10 minut) tělo těsněné O-kroužky a plněné dusíkem proti zamlžování, maximálně odolávající nepříznivým povětrnostním podmínkám.
Technické parametry:
Rozsah měření: 10-915 m/11-1,000 yd.
Indikace vzdálenosti Aktuální vzdálenost zobrazovaná v horní části displeje: v krocích po 0,5 m/yd. (do vzdálenosti 1000 m/yd.), v krocích po 1 m/yd. (nad vzdálenost 1000 m/yd.) Aktuální vzdálenost zobrazovaná v pravé spodní části: v krocích po 1 m/yd. (do vzd. 999 m/yd.) Horizontální vzdálenost/Vzdálenost upravená o sklon zobrazovaná v horní části displeje: v krocích po 0,2 m/yd. (do vzdálenosti 1000 m/yd.), v krocích po 1 m/yd. (nad vzdálenost 1000 m/yd.) Výška zobrazovaná v pravé spodní části: v krocích po 0,2 m/yd. (do vzdálenosti 100 m/yd.), v krocích po ±1 m/yd. (±100-999 m/yd.)
Zvětšení: 6x
Účinný průměr objektivu: 21 mm
Reálný zorný úhel: 7,5?
Průměr výstupní pupily: 3,5 mm
Předsunutí výstupní pupily okuláru: 18,3 mm
Rozměry (DxVxŠ): 118x73x41 mm
Hmotnost: 195 g (bez baterie)
Zdroj energie: 1x lihtiová baterie CR2 (DC 3V)
Funkce automatického vypnutí (po 8 s)

Parametry produktu

Zvětšení
Speciální funkcevodotěsnost

Poradna k produktu

NIKON Laser 1000 A S - dálkoměr

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Kam dále

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...