Informace o zpracování osobních údajů - Fotobox

Podnikající fyzická osoba Milan Škoda-FOTO, se sídlem U Elektrárny 60, 252 46 Vrané nad Vltavou, IČ: 43164536, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl A, vložka 49839 (dále jen „Správce“), ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovává následující osobní údaje:

  1. v případě používání aplikace Fotobox
  • jméno a příjmení
  • e-mailová adresa
  • adresa
  • telefonní číslo
  • IČ, DIČ
  • název společnosti
  • číslo bankovního účtu a kód banky
  • podobizna

Jméno a příjmení, e-mailovou adresu, adresu, telefonní číslo, a podobiznu je nutné zpracovat pro účely plnění smlouvy a pro případnou obranu práv a oprávněných zájmů Správce. Takové zpracování umožňuje ust. článku 6 odst. 1. písm. b) a f) Nařízení.

Dále je možné zpracovat IČ, DIČ, název společnosti, číslo bankovního účtu a kód banky, přejete-li si uvést tyto fakturační údaje. Tyto osobní údaje budou zpracovány na základě ust. článku 6 odst. 1. písm. b) a f) Nařízení.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu 6 měsíců od plnění smlouvy a dále po dobu stanovenou příslušnými právními předpisy.

  1. v případě vyhotovení pasové fotografie
  • podobizna

Podobiznu je nutné zpracovat pro účely plnění smlouvy a pro případnou obranu práv a oprávněných zájmů Správce. Takové zpracování umožňuje ust. článku 6 odst. 1. písm. b) a f) Nařízení.

Osobní údaje budou zpracovány po dobu plnění smlouvy a dále po dobu 6 měsíců.

Správce prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží a dále zpracovatelé, kterými mohou být: 

  • poskytovatel softwaru Winshop, společnost WinShop Software s.r.o., se sídlem Praha 8, Kyselova 1186/1, PSČ 18200, IČ: 267 54 657,
  • správce webových stránek Správce, společnost PragueBest s.r.o., se sídlem
    Vítkova 5/32, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 257 70 438,
  • poskytovatel marketingového software Mailkit, společnost Mailkit s.r.o., se sídlem Praha 8 - Libeň, Novákových 970/41, PSČ 18000, IČ: 264 49 901,
  • poskytovatel webhostingových služeb, společnost ARIT s.r.o., se sídlem Praha 4 - Libuš, Dobronická 1257, PSČ 14800, IČ: 267 47 804,
  • společnost Heureka Shopping s.r.o., se sídlem Karolinská 650/1, Karlín, 186 00 Praha 8, IČ: 023 87 727,
  • poskytovatelé úvěrových služeb,
  • provozovatelé online platebních služeb,
  • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době Prodávající nevyužívá.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů - výmaz Správce provede, pokud tento výmaz není v rozporu s právními předpisy nebo jeho oprávněnými zájmy,
  • na přenositelnost údajů a právo požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
  • v případě zpracování prováděného na základě oprávněného zájmu Správce dle čl. 6 odst. 1. písm. f) Nařízení máte právo vznést námitku proti zpracování
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • poukázka na fotoslužby

Kompletní informace »

Čekejte prosím...

Tyto stránky používají k poskytování služeb cookies. Pokračováním v prohlížení vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací