Podzimní FotoŠkoda WEEK je za námi, těšíme se na vás na jaře!

Podzimní FotoŠkoda WEEK je za námi, těšíme se na vás na jaře!

FotoŠkoda WEEK je za námi a nás nesmírně těší, že jste se s námi podíleli na utváření i tohoto on-line festivalu! Společně jsme se setkávali alespoň v diskusích pod streamovanými besedami, fototipy a produktovými prezentacemi a pevně věříme, že jste nasbírali spoustu inspirace pro svou vlastní tvorbu. Na jaro chystáme tradiční podobu festivalu, FotoŠkoda Fest, a pevně doufáme, že se s vámi v termínu 31. 5. - 6. 6. 2021 uvidíme osobně!

Zábava a láska k fotografii on-line

On-line týden plný videí a fotoinspirace skončil a jsme moc rádi, že jste ho utvářeli spolu s námi! Ačkoliv jsme se nemohli vidět osobně, setkávali jsme se v diskusích pod streamy na YouTube a na Facebooku a doufáme, že jsme spolu s našimi hosty odpověděli na všechno, co vás zajímalo. Pokud by vás ještě cokoliv napadlo a my budeme znát odpověď, rádi vám ji prozradíme - stačí nám napsat na e-mail, chat nebo Facebook. :)

Během celého týdne jste se mohli těšit na besedy s Jakubem Freyem, Františkem Ortmannem, Martinou Kaufmannovou, Petrem Hrickem, Ondřejem Prosickým, Petrem Horkým, Davidem Gaberle a Matoušem Vinšem, produktové prezentace, kterými vás provedl Luděk Bouška a zástupci jednotlivých značek a také na fototipy, v nichž vám Luděk s Michalem Houdkem přiblížili různé fotografické žánry a jejich specifika.

Všechna videa hezky pohromadě najdete na této stránce. Kromě toho jsme pro vás připravili také rozhovory u nás na blogu, v nichž jsme vyzpovídali další inspirativní osobnosti ze světa fotografie.

chci zhlédnout všechna videa     zajímají mě rozhovory na blogu

Během WEEKu jsme pro vás připravili řadu akčních nabídek, které vás, jak pevně doufáme, potěšily. :) Ačkoliv už některé skončily, jiné platí dál, tak se mrkněte na náš blog, třeba tam najdete právě tu, která je jak šitá na míru pro vás.

chci znát aktuální akční nabídky

Soutěž na Instagramu stále běží

Chcete si zasoutěžit o 3 000 Kč na novou fototechniku? Až do konce listopadu můžete! Na našem Instagramu totiž běží soutěž, kterou jsme spustili zároveň s WEEKem, ale své snímky podzimních krás do ní můžete stále ještě posílat. Veškeré informace najdete tady.

chci soutěžit!

Na viděnou na jaře!

Věříme, že se celková situace během příštího roku uklidní, takže už začínáme připravovat další festival, tentokrát už ale doufáme, že se s vámi setkáme tváří v tvář! Jarní FotoŠkoda Fest s více než 150 přednáškami, workshopy, produktovými prezentacemi na prodejně a zajímavými náměty a nápady jiskřící atmosférou v paláci Langhans chystáme na týden od 31. 5. do 6. 6. 2021, tak si toto datum zapište do kalendářů, ať se můžeme těšit na co nejvíc z vás!

Čekejte prosím...