Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

DJI Mic 2 – prémiový mikrofon v elegantním designu

DJI Mic 2 – prémiový mikrofon v elegantním designu
17. 1. 2024 | 5 minut čtení

S DJI Mic 2 zachytíte naprosto autentické zvuky a díky prémiovým funkcím, včetně potlačení okolního hluku a podpory 32-bit floating-point nahrávání, vytvoříte vyvážený a detailní zvukový záznam. DJI Mic 2 skvěle poslouží při nahrávání vlogů, podcastů či živých vysílání.

Elegantní design a dokonalý zvuk

DJI Mic 2 přichází se zcela novým elegantním designem. Nabíjecí pouzdro minimalistického vzhledu je vyrobeno z prvotřídního kovu a opatřeno novou pojistkou, která se i při náhodném pádu postará o bezpečí mikrofonu. DJI Mic 2 je možno pořídit ve dvou barevných variantách, a to Shadow Black, která dodá mikrofonu hi-tech vzhled, a nebo ve stylové, něžné a elegantní alternativě Pearl White.

DJI Mic 2 je optimalizován pro záznam hlasu a bez problému tak zvládne i záznam s více lidmi při natáčení rozhovorů, vlogů nebo podcastů. Novinkou u tohoto modelu je také funkce inteligentního potlačení hluku, která zajistí ničím nerušený záznam i při nahrávání v městském ruchu nebo přeplněném sále. Vedle hlavní zvukové stopy lze na mikrofon zaznamenat i druhou stopu s úrovní -6 dB, čímž zajistíte ochranu proti neočekávaným výkyvům zvuku. Díky této funkci pořídíte kvalitní a vyvážený záznam i z rockového koncertu.

 

Vždy připraven – jednoduchá synchronizace a skvělá kompatibilita

Mikrofon se automaticky zapne při otevření nabíjecího pouzdra a zároveň během nabíjení spáruje přijímač a vysílač ihned po otevření pouzdra můžete začít pracovat.

Přijímač lze snadno připojit k fotoaparátu pomocí 3,5mm TRS kabelu a synchronizovat jeho napájení s napájením fotoaparátu. Tím zajistíte bezproblémovou synchronizaci záznamu zvuku bez jakýchkoli technických rušivých vlivů.

Kompatibilní je DJI Mic 2 s digitálními výstupy USB-C a Lightning a s analogovým výstupem 3,5mm TRS. Pohodlně jej tak využijete, ať už pracujete s fotoaparátem, smartphonem, počítačem či tabletem. Přijímač je také vybaven speciálním 3,5mm TRS monitorovacím portem, který umožňuje monitorovat zvuk v reálném čase přes sluchátka.

 

Dotykový displej

1,1palcový OLED dotykový displej ve spojení s přesným voličem poskytuje rychlý přístup k důležitým informacím, jako je například hlasitost a úroveň nabití baterie, a zároveň umožňuje přesné nastavení parametrů, jako je zesílení, hlasitost či jas.

Vysílač DJI Mic 2, který je vybaven vestavěným motorem, vysílá jasnou zpětnou vazbu při klíčových operacích, jako je například zapnutí nebo vypnutí, interní nahrávání, ztlumení a vypnutí zvuku a aktivace nebo deaktivace funkce potlačení hluku. Velmi snadno se tak zorientujete v jakém stavu se zrovna mikrofon nachází.

Kompaktní pouzdro

Nově navržená taška DJI Mic 2 Carrying Bag disponuje kompaktním a elegantním designem s praktickým popruhem na zápěstí pro snadnou přepravu. Bez námahy pojme všechny komponenty dodávané v sadě DJI Mic 2 (2 TX + 1 RX + nabíjecí pouzdro). Praktická konstrukce ve tvaru skořepiny zajišťuje přehledné uspořádání veškerého příslušenství pro rychlý a bezproblémový přístup.

 

Čím si vás DJI Mic 2 získá?

  • Vysoce kvalitní záznam zvuku.

Díky podpoře 32bitového plovoucího interního záznamu poskytuje mikrofon DJI Mic 2 vysoký dynamický rozsah, který nejenže zajišťuje vysoce kvalitní záznam, ale také se lépe přizpůsobuje složitému zvukovému prostředí. Vyniká v zachycení každé hlasové nuance, od tichého šepotu až po hlasité decibely, a poskytuje tak větší spolehlivost v nepravidelných hlukových scénářích a větší flexibilitu při postprodukci.

  • Vše v jednom, okamžitě připraven k použití.
  • Nahrávání a záloha v reálném čase.

Každý z vysílačů má 8 GB interní úložiště pro záznam až 14 hodin nekomprimovaného 48kHz 24bitového zvuku. Snadno a rychle můžete exportovat klipy pro následnou postprodukci. Vysílače mohou fungovat také jako samostatné diktafony nebo mohou sloužit jako záložní zdroje zvuku během natáčení.

  • Dosah 250 m (820 stop).

DJI Mic 2 nabízí působivý maximální dosah přenosu zvuku 250 m v otevřeném prostředí bez rušení, což splňuje potřeby běžných scénářů, jako je živé vysílání, studiové nahrávání a venkovní nahrávání.

  • 18hodinová výdrž baterie.

Vysílač i přijímač mají mimořádnou provozní dobu 6 hodin, kterou lze s nabíjecím pouzdrem prodloužit až na 18 hodin, což je ideální pro živé vysílání a produkci videa. Po připojení k smartphonu lze navíc port USB-C přijímače připojit k nabíjecímu kabelu a nabíjet tak zároveň telefon i přijímač.

  • Bluetooth

Bez přijímače lze vysílač připojit přímo k Osmo Pocket 3 nebo Osmo Action 4 přes Bluetooth. Po připojení ke smartphonu přes Bluetooth může vysílač pracovat se softwarem třetích stran pro nahrávání videa.

 

MIKROFON DJI MIC 2 CHCI!

DJI Mic 2 - 1 TX + 1 RX

Vysoce kvalitní záznam zvuku, Vše v jednom - mikrofon je ihned připraven k použití, 14hodinové interní nahrávání a 32-bit Float nahrávání

5 690,-
DJI Mic 2 - 2 TX + 1 RX + Charging Case

Vysoce kvalitní záznam zvuku, Vše v jednom - mikrofon je ihned připraven k použití, 14hodinové interní nahrávání a 32-bit Float nahrávání

8 990,-
DJI Mic 2 - 1 TX, Pearl White

Vysoce kvalitní záznam zvuku, Vše v jednom - mikrofon je ihned připraven k použití, 14hodinové interní nahrávání a 32-bit Float nahrávání

2 590,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...