Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

DJI Action 2 - všestranná akční kamera s inovativním designem

DJI Action 2  - všestranná akční kamera s inovativním designem
7. 3. 2024 | 4 minuty čtení

DJI Action 2 – všestranná a velmi schopná novinka. Její inovativní magnetický design vám dovolí jednoduše měnit příslušenství, zatímco zaznamenává svět kolem vás. S akční kamerou DJI Action 2 vám jednoduše nic neunikne!

Stylový a minimalistický design

Lehké kovové tělo nabízí naprosto stylový a minimalistický design, díky němuž kamera působí velmi kompaktně a odolně. Tvar a zaoblení čočky byly upraveny tak, aby nejen napomohly optimálnímu výkonu, ale také podpořily minimalistický design.

 

                                       DJI ACTION 2 DUAL SCREEN COMBO - CHCI O Ní VĚDĚT VŠE!

Ohromující výkon v malém těle

DJI Action 2 je nadupaná intuitivními funkcemi, pojďme se na ně podívat zblízka. O ohromující a dokonale plynulé záběry se postará schopnost nahrávat 4K video ve 120 snímcích za sekunduKamera má na míru vytvořenou sférickou čočku, která zajistí, že je snímek ostrý až do kraje a zároveň zmenšuje zkreslení obrazu. Funkce HorizonSteady udrží veškeré záběry vodorovně vyrovnané, bez ohledu na to, jak akční jsou – od ježdění na motorkách po rafty – nejnovější zabudovaná stabilizace rozpozná a opraví pohyby kamery v reálném čase, a vydrží všechna vaše dobrodružství. Pevně zkonstruovaná hlavní jednotka je odolná vůči pádu, prachu a vodě do hloubky 10 metrůVestavěnou 128GB paměť lze využít k přímému ukládání fotografií a videí. Případně lze uložit na microSD kartu.

Kreativita a akce na prvním místě

Kamera nabízí funkci timelapse (časosběr), díky které snadno zaznamenáte divoký život ve velkoměstě či rychle plynoucí bouřkové mraky, a funkci slowmotion, tedy 8x zpomalené záběry - ty vám pomohou zachytit zajímavý trik, moment dopadu nebo vlnobití. Ve zpomaleném záběru to všechno bude vypadat ještě dramatičtěji.

Magnetický design vám dovolí přepínat mezi různými moduly a příslušenstvím. Oba magnetické moduly se jednoduše připojí k magnetickému zámku na Action 2 a nabízí ¼” zdířku pro upevnění různého příslušenství třetích stranMagnetický adaptér s nastavitelnou hlavou má vrstvu lepidla, která se dá znovu použít a nastavitelnou hlavu, díky které můžete kameru nastavit do neobvyklých úhlů.  Jestli prahnete po adrenalinu, adaptér pro magnetické uchycení lze připevnit na téměř každé příslušenství k jakékoliv akční kameře.

Inteligentní audio i displej

DJI Action 2 je skvělým parťákem pro vloggery – přední dotyková OLED obrazovka a zvuková sestava 4 stereo mikrofonů Matrix vám natáčení velmi usnadní.  Zesilovač zvuku přímo v zařízení navíc umí vstupní úroveň zvuku automaticky zesilovat nebo naopak snížit, aby nedocházelo k přílišnému zesílení a tím degradaci zvuku. Při přibližování se záznam zvuku zaostřuje, přední/zadní/boční mikrofony umožní vybrat směr nahrávání zvuku. S připojeným modulem baterie pak můžete nerušeně nahrávat až 180 minut.

.

Užitečné aplikace DJI Action 2

  • DJI Mimo synchronizace a sdílení na cestách. Můžete jednoduše nahrávat, upravovat a sdílet ty nejlepší momenty z jakéhokoliv dobrodružství. Aplikace je naplněná intuitivními a velmi schopnými nástroji pro úpravu, které máte k dispozici hned.
  • AI editor - obsah, který si zaslouží sdílet je jen pár kliků od Vás. Aplikace DJI Mimo automaticky vybere a nakombinuje Vaše zajímavé záběry s bezchybnými přechody a vhodnou hudbou.
  • Rychlý přenos složek - použijte Váš telefon pro přehled a přenos fotek a video rychlostí blesku. Organizování pořízeného materiálu nikdy nebylo takto jednoduché.

DJI ACTION 2 POWER COMBO 128G

 

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...