Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem

SIGMA 50 mm F1,2 DG DN - kompaktní a lehká novinka s krásným bokehem
26. 3. 2024 | 3 minuty čtení

Sigma 50 mm f1,2 DG DN je novým přírůstkem v řadě objektivů Sigma Art. Užijte si nejen dokonalý bokeh efekt při skvělé světelnosti f/1,2, ale také menší a lehčí konstrukci objektivu, která byla upravena na nezbytné minimum. Objektiv je vybaven plnou škálou funkcí vhodných pro profesionální použití, včetně přesného automatického zaostřování pomocí nejnovějšího HLA (High-response Linear Actuator).

Vysoké rozlišení a krásný bokeh

Objektiv SIGMA 50 mm f1,2 DG DN byl navržen s důrazem na vysoké rozlišení od maximální clony až po plný rozsah zaostření. Kontrast mezi ostrostí zaostřovací plochy a rozplývajícím se bokeh efektem vytváří díky světelnosti f1,2 trojrozměrný efekt. 

Díky korekci sférické aberaceaxiální chromatické aberace objektiv poskytuje přirozené obrazové efekty bokeh, které plynule rozmazávají pozadí. Objektiv obsahuje první 13-lamelovou clonu od SIGMA, která udržuje kulatý tvar i při uzavření z maximální clonové hodnoty. 

                                                                             CHCI NOVOU SIGMU PRO SONY E!                                    

Minimalizace odlesků

Odlesky, které snižují kvalitu obrazu, jsou řešeny za všech podmínek dopadajícího světla na základě nejpokročilejší simulační technologie. Vysoká odolnost proti protisvětlu umožňuje jasný a ostrý obraz za jakýchkoliv světelných podmínek.

Sigma 50 mm f1,2 DG DN – nejlehčí tělo objektivu ve své třídě

Při vývoji Sigma 50 mm f1,2 DG DN byl vyvinut nový systém ostření, který zachovává stejnou sílu HLA a vyznačuje se vysokou přesností pohybu a tichostí. Tato technologická inovace umožnila dosažení jak rychlého automatického zaostřování, tak kompaktního těla objektivu.

Objektiv je vyroben s použitím skel s vysokým indexem lomu a čtyřmi asférickými čočkami. Plovoucí ohnisko navíc zajišťuje vysoký výkon při zkrácení celkové délky, výsledkem je kompaktní objektiv, se kterým pokryjete velké množství fotografovaných scén. Systematickou eliminací jednotlivých komponent dosáhla SIGMA nejlehčího objektivu ve své třídě - Sigma 50 mm f1,2 DG DN má hmotnost pouhých 745 g.

Odolný proti prachu a stříkající vodě

Kromě struktury odolné proti prachu a stříkající vodě je přední člen objektivu opatřen vrstvou odpuzující vodu a olej, která fotografům umožňuje bez obav fotografovat i v drsném venkovním prostředí.

Objektiv SIGMA 50 mm f/1,2 DG DN Art je dodáván se sluneční clonou, která má speciální kapkovitý kryt ve tvaru lístku. Clona je uzamykatelná pro ještě větší jistotu pevného připevnění.

 

CHCI NOVOU SIGMU PRO L-MOUNT

SIGMA 24-70 mm f/2,8 DG DN Art pro Sony E

Sony E bajonet / full frame / Art řada, Rozsah clon: f/2,8 až f/22, 6 prvků FLD, 2 prvky SLD 3 ASPH

32 390,-
SIGMA 56 mm f/1,4 DC DN Contemporary pro Sony E (APS-C)

ohnisková vzdálenost 56 mm (84 mm při přepočtu na 35 mm snímač), optická skladba: 10 čoček v 6 skupinách, světelnost f/1,4

11 890,-
SIGMA 30 mm f/1,4 DC DN Contemporary pro Sony E (APS-C)

Bajonet Sony E (APS-C), Ohnisko 45 mm (ekv. 35 mm / full frame), Rozsah clony f/1,4 až f/16

8 890,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...