Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
FotokurzyFototipy

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem

Zapomeňte na rohlíčky, nacpěte se skvělým fotoobsahem
20. 12. 2023 | 4 minuty čtení

Období tajně okusovaných rohlíčků z krabice na skříní se už brzy začne lámat do období svetru plného drobečků, palců otlačených od přepínání pohádek v televizi a mírného pálení žáhy. My ve FotoŠkoda vám samozřejmě přejeme, abyste si svátky užili hlavně v klidu. Napadlo nás ale také, že byste možná letos chtěli vyměnit Ivánka a Nastěnku za nějaký skvělý obsah, který vám pomůže dělat lepší fotky. Tak vám ho tady servírujeme a přejeme vám dobrou chuť a veselé Vánoce.

Fotoškola od FotoŠkoda aneb jak se naučit fotit doma v teple

Jestli se vám nechce vytáhnout paty, ale další chlebíček ani řízeček už nezvládnete, doporučujeme pustit se do konzumace videí z fotoškodí Fotoškoly. Luděk s Michalem vám v ní naservírují do detailu doladěné recepty jak fotit ve sněhu, po tmě, v přírodě, se stativem i s plným bříškem. 

Streamy čerstvější než kapr ve vaně

Jestli už máte fotoškolu zkouknutou od Analogu po Závěrku, dejte si naservírovat nejčerstvější obsah v podobě pravidelných streamů. Michal s Ludkem vám v nich poví o nových tělech i objektivech nebo sem pozvou některého z hostů. 

 

Zakousněte se do fotokurzů

Nádherný čas pro předsevzetí, že? Tak co třeba pustit se konečně doma do vyvolávání filmů? Přihlásit se na večerní fotoškolu pro mírně pokročilé nebo pro začátečníky? Naučit se konečně pořádně fotit wildlife nebo street

 

chci se něco naučit

Nakrmte nás snímky do fotosoutěže

Co fotit? Věčně se opakující otázka. Jakmile začne žloutnout listí, hned to máte v hledáčku. Podzimní mlhy? Hotovo. Vánoční trhy? Dávno vyvolány. Vánoce? Do kalendáře na příští rok. Tak co fotit? Nebojte se, každý měsíc vyhlašujeme na Instagramu fotosoutěž na téma měsíce. Tím prosincovým je Nízká hladina osvětlení a běží až do 31.12.2023. Lednové téma na sebe nenechá dlouho čekat, nebojte. 

Zobněte vánoční a novoroční tipy na focení z našeho fotoblogu

S trochou štěstí letos ještě uvidíme sníh i jinde než v pohádce O Popelce. Jestlipak už jste na něj připravení? Jestli jste ještě zimní výbavu nevytáhli, možná by se vám mohl hodit náš článek Jak se připravit na fotografování v zimě. Jestli ale máte v plánu zůstat raději za pecí, mrkněte třeba na naše tipy Jak fotit děti o Vánocích. No a pro ty, kdo ještě nemají fotku do soutěže, tu máme třeba tipy a triky na focení ohňostrojů. 

Všechno čtení na blogu

A taky si nechejte chvilku vytrávit

Advent je časem střídmosti, tak doporučujeme na chvilku vypnout. Počítač, foťák, kameru i mobil a trochu strávit všechno krásné, co jste letos zažili. Přejeme vám, ať máte i v roce 2024 čas ve svých rukou. 

Veselé Vánoce přeje

vaše rodina FotoŠkoda

Související články

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v Boskovicích

Zaostřeno na analog - jarní analogová fotodílna v...

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Pronajměte si temnou komoru jen pro sebe!

Téma měsíce února: Externí blesky

Téma měsíce února: Externí blesky

Další Fototipy

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...