Fotosoutěže

Vytvořte originální portrét a vyhrajte!

Termín: 30. 6. - 31. 8. 2017
18. 7. 2017 | 3 minuty čtení

Jistě jste si již mnohokrát řekli, že tvář vašeho kamaráda či kamarádky by se mohla stát předlohou pro umělecké dílo. Nenechte takovou myšlenku usnout a ztvárněte fotografií blízkou osobu tak, jak ji opravdu vidíte. Využijte slunečné a teplé letní dny a večery k vytvoření kreativního portrétu a soutěžte s námi!

Člověk je osobnost plná emocí

Při focení portrétů nejde jen o dokonalou modelku a „sexy“ pózu, ale především o zachycení osobnosti portrétovaného. Čím zajímavější tvář, tím zajímavější výsledek. Důležitou roli hraje světlo, prostředí, kompozice a také výraz modelky či modela. Nebojte se využít čehokoliv, co naleznete ve svém okolí či šatníku portrétovaného - zkrátka čehokoliv, co vám pomůže zdůraznit jeho individualitu. Užijte si příjemný společný den, aby portrét vznikal v uvolněné atmosféře, a vytvořte jedinečný portrét zachycující ty stránky osobnosti vašeho blízkého, které vidíte jen vy.

Při tvorbě kreativního portrétu je samozřejmě místo pro experimentování, je nicméně důležité znát základní pravidla fotografie, abyste je mohli porušovat. Dejte si pozor na příliš jasné světlo – pro tvorbu si vyberte takovou denní dobu, kdy bude světlo vyvážené. Je třeba také znát správné podání barev pro přirozenou pleťovou barvu a ostřit na oči.

Pokud byste si přáli vědět víc o focení kreativních portrétů, neváhejte se zúčastnit kurzu, který vede ambasadorka soutěže Kateřina Janišová.

Soutěž FotoVize

Soutěž probíhá od 30. 6. do 31. 8 2017. Výherce vybere odborná porota a my všem soutěžícím přejeme hodně inspirace a hlavně dobré světlo! A o co se vlastně soutěží?

  • 1. místo: CANON PowerShot SX720 HS + Poukázka na FotoSlužby Centra FotoŠkoda v hodnotě 300 Kč
  • 2. místo: Předplatné časopisu FOTO + Poukázka na FotoSlužby Centra FotoŠkoda v hodnotě 300 Kč
  • 3. místo: Poukázka na FotoSlužby Centra FotoŠkoda v hodnotě 1000 Kč
  • 4. - 10. místo: Poukázka na FotoSlužby Centra FotoŠkoda v hodnotě v hodnotě 500 Kč

Nahrajte soutěžní fotografie


Ambasadorka soutěže

Kateřina Janišová je vystudovaná fotografka, která jako profesionální fotograf působí více než 10 let. Kateřina si vytvořila profesionální fotoateliér s make-up studiem u sebe doma, kde se ona i její zákazníci cítí co nejlépe. Ve své tvorbě se snaží především zachytit podstatu člověka, jeho osobnost, pravou tvář. Fotí všechny lidi bez rozdílu, ale její největší specializací jsou Ženy. S každým člověkem se snaží strávit co nejvíce příjemného času, aby se portrétovaný před focením uvolnil. Realizovala již řadu výstav a získala nejedno ocenění za svou práci, například druhé a třetí místo v soutěži Fotograf roku a také se stala TOP fotografkou roku 2016 pod záštitou časopisu FotoVideo.

​Informace k fotosoutěži a její podmínky: www.foto-vize.cz

AI ART obrazy

Každý vytvořený obrázek je originální, Žádné dovednosti v umění nebo grafickém designu nejsou potřeba, Naše AI může generovat obrázky v různých stylech

160,-
LEICA Double Rope Strap - Night SO 100cm

Barva Night, Dvojitý popruh, Pevné horozelecké lano

2 990,-

Související články

Fotografická soutěž na instagramu - street fotografie

Fotografická soutěž na instagramu - street fotografie

Téma měsíce dubna: Street photo

Téma měsíce dubna: Street photo

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Téma měsíce března: Jak se začít živit fotografií a videem

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...