Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Fototipy

Vánoční tipy na fotoaparáty pro děti i teenagery

Vánoční tipy na fotoaparáty pro děti i teenagery
21. 11. 2023 | 6 minut čtení

Vánoce se neodvratně blíží a dotazy a přání, co by rozhodně nemělo chybět pod stromečkem, jsou na denním pořádku. Minimálně tedy v rodinách s dětmi. Pokud i vaše děti touží po fotoaparátu a hračka už rozhodně stačit nebude, pojďte se podívat, jaké jsou možnosti a novinky na trhu! Nebojte se ničeho – vůči dětskému zacházení odolných a cenově dostupných fotoaparátů není v naší nabídce vůbec málo.

Čím potěšíte pod stromečkem (nejen) děti všech věkových kategorií? 

FUJIFILM Instax Pal – žhavá novinka letošního podzimu, která se vejde do dlaně. Skvělá volba pro pořízení digitálního snímku, který uložíte do telefonu a následně můžete sdílet na sociálních sítích nebo vytisknout pomocí INSTAX Link. Fotoaparát i tiskárna jsou k dispozici v několika barevných provedeních. Nadšení malých dětí i puberťáků pod stromečkem zaručeno!

MILÝ JEŽÍŠKU, PŘEJI SI INSTAX PAL!

Nejmenší fotografové s největším zápalem pro věc

Naznali jste, že rodinný fotoaparát by nemusel tolik nadšení a zápalu pro věc vydržet a rozhodli se pod stromeček pořídit mláděti první fotoaparát? Máme pro vás tip na fotoaparát AGFAPHOTO Realikids Cam 2. Tenhle dětský fotoaparát nabídne dětem spoustu zábavy při pořizování fotek i videí v HD kvalitě a vy si zatím můžete v klidu (!) vypít vánoční vaječňák.

Pokud tak nějak tušíte, že se nového dárku vašeho ratolesti nebudou chtít vzdát ani při večerní koupeli, tak oceníte o něco odolnější AGFAPHOTO Realikids Water Proof. Tento fotoaparát je voděodolný do hloubky až 10 m, má LCD obrazovku a děti si navíc mohou vybrat ze čtyř zábavných fotorámečků. K dispozici je modrá a růžová varianta.

Fotografové školou povinní

Zápal pro věc je stále drží, zacházení s technikou se trošku vytříbilo a vám netuhne krev v žilách, vždy když potomka s foťákem v ruce zahlédnete? Pak nastal čas napsat Ježíškovi a nový fotoaparát. Ideálně takový, který se lehce vejde do batůžku na školní výlet, výpravu se skautem i rodinnou dovolenou. Tyhle foťáky nejen něco snesou, ale taky skvěle fotí.

  • AGFAPHOTO WP8000 modrý – odolný fotoaparát, vodotěsný do 3m hloubky, s možností pořízení full HD videa.
  • AGFAPHOTO Realishot DC8200 černý – fotoaparát, který má všechny vlastnosti výkonného kompaktu a kvalitní konstrukci s 8x optickým zoomem a možností natáčet Full HD video.
  • KODAK Friendly Zoom FZ45 bílý – elegantní designový fotoaparát nejen pro malé slečny. Velkou výhodou je LCD s českým menu.

Čím potěšit pod stromečkem puberťáka? 

Udělat dítku potýkajícímu se s pubertou radost pod vánočním stromečkem není vůbec jednoduchý úkol. Pokud se nechcete dočkat vlažné či znuděné reakce, ale naopak si užít slastný pocit, že jste dárek opravdu trefili, tak mrkněte na další tipy.

Nadšený začátečník, budoucí profík!

Rozevlátý teenager a bohém s přáním stát se profesionálním fotografem? Tomu Ježíšek jistě vykouzlí úsměv na rtech a jiskry v očích CANONEM EOS R100 + RF-S 18-45 mm. Kvalitní fotoaparát s automatickým ostřením, možností kontinuálního snímání a pořízení videozáznamu v kvalitě 4K 25p.

 

 

Kdo nenatáčí, jako by nebyl?

I budoucím filmařům a začínajícím youtuberům, influencerům i tiktokerům uděláte radost novou technikou. Sázkou na jistotu bude například osvědčená značka GoPro. Konkrétně model GoPro HERO 12 Black rozjásá pod stromečkem i zatvrzelého Grinche.

Natáčím, tedy jsem. GoPro HERO 12!

Vedle nešlápnete ani s PANASONIC HC-V380 se širokoúhlým objektivem 28 mm / f/1.8-4,2 s 50x optickým zoomem a inteligentním 90x zoomem - ohniska 28,0–1740 mm, možností snímání i za slabého osvětlení a mnoha kreativními režimy.

K natáčení vlogů, delších videí i pořízení dokonalých fotky skvěle poslouží SONY ZV-1. Ten se pyšní dokonale čistým záznamem hlasu, kvalitním zvukem i ve větrných dnech i stabilními záběry při chůzi. 

 

 

Kvalitní video a lepší fotky? Potěší každého.

Pokud váš puberťák nedá telefon z ruky a přesto by rád natáčel kvalitnější videa a pořizoval lepší snímky, tak mu Ježíšek jistě udělá radost stativem, selfie držákem či kvalitním světlem.

Individuální kurzy pro děti i teenagery

Pokud máte doma malého zvídavého fotografa, tak mu jistě pod stromečkem krom adekvátní výbavy udělá velkou radost i fotografický kurz. Na něm jej trpělivě provedeme záíklady fotografie, ovládáním fotoaparátu a jeho funkcemi. Individuální kurz je skvělou volbou pro menší děti, které by ještě obtížně stíhaly tempo kurzů pro dospělé, ale také pro nesmělé teenagery, kterým se do skupinové akce nechce!

INDIVIDUÁLNÍ KURZ, TO JE TO PRAVÉ!

Naopak, pokud vaše dítko fotoaparát skvěle ovládá a tuší, jakou cestou by se rádo vydalo, tak neváhejte a mrkněte na naši nabídku kurzů. Najdete zde workshopy a kurzy rozmanitého zaměření - od fotografování v přírodě, přes architekturu, street fotku až po focení jídla.

KURZY PRO STARŠÍ DĚTI I DOSPĚLÉ!

 

 

AGFAPHOTO Realikids Cam 2 modrý

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
AGFAPHOTO Realikids Cam 2 růžový

12Mpx fotografie, videa v HD kvalitě (1080 × 720 px), 3,5“ displej

1 290,-
KODAK Astro Zoom AZ426 Special Edition

42x optický zoom, 24 mm širokoúhlý až 1008 mm teleobjektiv (35 mm srovnání), 20 megapixelů

7 590,-

Související články

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...