Výstavy

Glamour (fotografie 2014 - 2016)

Termín: 1. 2. - 3. 3. 2017| Místo: Ars Diva Galerie - Praha
6. 2. 2017 | 2 minuty čtení

Výstava představí na 40 fotografií českého glamour fotografa Bohuslava Hybranta z prostředí krásných pražských interiérů a zámeckých exteriérů a nebude chybět ani ukázka aktů podtrhující krásu ženského těla. Výstava se uskutečnila pod záštitou Svazu českých fotografů a za podpory Centra FotoŠkoda. ARS DIVA GALERIE, Pštrossova 2, Praha 1, otevřeno Po - Pá: 13 - 18 hodin.

Bohuslav Hybrant

Český glamour fotograf, studoval SPŠ  ST, obor Obrazová, zvuková a přenosová technika, dále pak ČVUT FEL.Od roku 2015 člen SVAZU ČESKÝCH FOTOGRAFŮ a člen realizačního týmu Workshopu glamour fotografie a aktu na Jadranu.

Proč fotím?
No, prostě proto, že fotografování lidí, tzn. portrét, glamour a  všechno pěkné kolem lidského těla, mě odjakživa fascinovalo. S focením jsem začal na střední škole, ve vlastní fotokomoře jsem se trápil se spousty snímků z našich studentských akcí.

K vlastnímu focení jsem se vrátil až v roce 2008, díky fotografické škole, kde mě tehdy pan Neff naučil základní kompozici obrazu. Od té doby jsem začal vyhledávat různé kurzy a příležitosti k focení s předními českými fotografy, protože pouze praxí a nakukováním pod pokličku těch nejlepším se může člověk zdokonalovat.

Velké poděkování patří: Ondřej Neff, Karel Pobříslo, Kamil Rodinger a Stanislav Petera. Fotografování mi umožňuje se oprostit od hektické doby a každá povedená fotografie je pro mě velkým zadostiučiněním

WANDRD ROGUE Sling 3L Black

Materiály odolné proti povětrnostním vlivům, Přední úložná kapsa s klipem na klíče, Spodní popruhy pro láhev s vodou/stativ

3 390,-
WANDRD PRVKE 31L Black Photo Bundel V3

pět polstrovaných přepážek a tři vnitřní popruhy, odolný proti povětrnostním vlivům, boční přístup

7 990,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...