Zásady používání souborů cookie | FotoŠkoda

Zásady používání cookie

Slouží Sledování jednotlivých stránek webu.

  1. Správce osobních údajů, podnikající fyzická osoba Milan Škoda-FOTO, se sídlem U Elektrárny 60, 252 46 Vrané nad Vltavou, IČ: 43164536, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl A, vložka 49839, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies a systémová data které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • vytváření remarketingových seznamů;
    • fungování webových stránek,
    • nabídka personalizovaných produktů a obsahu.
  2. Sběr cookies za účelem uvedeným v odst. 1 lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“).
  3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, kterou lze zaslat na kontaktní adresu: Vodičkova 37, 110 00 Nové Město. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně, nejpozději však do 30 dní od vznesení námitky. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
  4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
  5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
  6. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies, které jsou uvedeny v bodě 10.
  7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
    • Poskytovatelem služby Smartsupp, je společnost Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Milady Horakove 13, 602 00 Brno, Czech Republic
    • Poskytovatelem služby LuigisBox je Luigi's Box, s.r.o. Tallerova 4 811 02 Bratislava - mestská časť Staré Mesto, DIČ: 2120416056
    • Poskytovatelem služby Clarity, je společnost Microsoft Corporation One Microsoft Way, sídlem Redmond, WA 98052-6399 USA
    • Poskytovatelem služby Google Adwords, je společnost Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Youtube, je společnost YouTube, LLC, sídlem 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066 USA
    • Poskytovatelem služby Facebook, je společnost Facebook, sídlem Hacker Way, Menlo Park, California 94025
    • Poskytovatelem služby Google Analytics, je společnost Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Heuréka, je společnost Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín
    • Poskytovatelem služby Hotjar, je společnost Hotjar Limited, sídlem Level 2, St Julian's Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julian's ST
    • Poskytovatelem služby LuckyOrange, je společnost Lucky Orange LLC sídlem 8220 Travis Street Suite 210 Shawnee Mission, KS 66204 United States
    • Provozovatelem služby Seznam Zboží.cz je obchodní společnost Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00
    • Provozovatelem služeb Sklik je obchodní společnost Seznam.cz, a.s., IČO: 26168685, DIČ: CZ26168685, se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00
    • Poskytovatelem služby Smartlook, je společnost Smartsupp.com, s.r.o., sídlem Milady Horakove 13, 602 00 Brno, Czech Republic
    • Poskytovatelem služby Adform, je společnost Adform s.r.o., sídlem River Garden II, vchod A, Rohanské nábřeží 678/23, 186 00 Praha 8-Karlín
    • Poskytovatelem služby Affiliateport je společnost 5DM.cz, s.r.o., se sídlem Školská 694/32, 110 00 Praha 1 – Nové Město, IČ: 24818046, DIČ: CZ24818046, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 177098
    • Poskytovatelem služby Hatch je společnost Hatch B.V., A J Ernststraat 5, 1083 GP Amsterdam, the Netherlands
    • Poskytovatelem služby Facebook je společnost Facebook, sídlem Hacker Way, Menlo Park, California 94025
    • Poskytovatelem služby Google Analytics je společnost Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Samba.ai je společnost Samba.ai, sídlem na Moráni 5, Praha 2, Česká Republika
  8. Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:
  9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
    • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
    • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů a právo na účinnou soudní ochranu, pokud má za to, že jeho práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování jeho osobních údajů v rozporu s Nařízením.
  10. Správce zpracovává následující soubory cookies:
Typ Název Účel
Technické cookies - Fungování jednotlivých stránek webu a událostí:
- obsah nákupního košíku
- přihlášený uživatel
- souhlas s cookie
- přihlášení přes Facebook, Google
- sdílení stránky přes Facebook, Google, Twitter
- porovnávání zboží
- správce pro externí skripty Google Tag Manager
- cookies Seznam.cz pro správné fungování formulářů
Technické cookies Smartsupp Online chat
Technické cookies Luigi's Box, s.r.o. Výsledky vyhledávání a našeptávač vyhledávání
Analytické cookies Clarity Sledování průchodu webem. Slouží k vytváření heatmap a anonymizovaných nahrávek pohybu myši.
Analytické cookies Google Adwords Sledování jednotlivých stránek webu.

Slouží k vytváření statistik o dokončené objednávce.
Analytické cookies YouTube Sledování vožených YouTube videí za účelem sběru statistik.
Analytické cookies Facebook - Statistiky Sledování jednotlivých stránek webu a událostí:
- přidání do košíku
- dokončená registrace
- objednávka
- vyhledávání

Slouží k vytváření statistik o návštěvnosti.
Analytické cookies Google Analytics Sledování jednotlivých stránek webu a událostí:
- přidání do košíku
- dokončená registrace
- objednávka
- vyhledávání

Slouží k vytváření statistik o návštěvnosti.
Analytické cookies Heuréka Sledování dat o odeslané objednávce (číslo objednávky, objednané produkty).

Slouží pro účely sledování konverzí a hodnocení z Heuréka portálu přes nákup na daném e-shopu."
Analytické cookies Hotjar Sledování průchodu webem, zobrazení dotazníků, anket.

Slouží k vytváření heatmap a anonymizovaných nahrávek pohybu myši.
Analytické cookies LuckyOrange Sledování průchodu webem.

Slouží k vytváření heatmap a anonymizovaných nahrávek pohybu myši.
Analytické cookies Seznam Zboží.cz Sledování dat o odeslané objednávce (číslo objednávky, objednané produkty).

Slouží k vytváření statistik o dokončené objednávce z portálu Zboží.cz.
Analytické cookies Sklik Sledování jednotlivých stránek webu.

Slouží ke sledování konverzí z reklam na Skliku a behaviorální cílení.
Analytické cookies SmartLook Sledování průchodu webem.

Slouží k vytváření heatmap a anonymizovaných nahrávek pohybu myši.
Marketingové cookies Adform Sledování jednotlivých stránek webu a událostí:
- objednávka

Sběr dat za účelem personalizované nabídky reklam.
Marketingové cookies Affiliateport Sběr dat za účel affiliate nabídky
Marketingové cookies Hatch Sběr dat za účelem personalizované nabídky reklam.
Marketingové cookies Facebook - Remarketing Sledování jednotlivých stránek webu.

Slouží k vytváření publik pro cílení reklam na Facebooku
Marketingové cookies Google Adwords Sledování jednotlivých stránek webu.

Slouží k vytváření publik a sledování konverzí z reklam Adwords.
Marketingové cookies Google Analytics Sledování jednotlivých stránek a událostí za účelem vytváření publik pro remarketing
Marketingové cookies Samba.ai

Sledování jednotlivých stránek webu.

Slouží k zobrazování personalizovaných bloků na webu.

Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...