Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Fototipy

Ve FotoŠkoda jsou Vánoce v klidu a pohodě

Ve FotoŠkoda jsou Vánoce v klidu a pohodě
14. 12. 2018 | 6 minut čtení

Ani jsme se pořádně neohlédli za létem a už je tu čas Vánoc, doba pohádek, domova provoněného vanilkou a oříšky, hrnků s horkým kakaem pod dekou a chumelenice za oknem. Chumelenici sice neovlivníme, sváteční pohodu vám ale zařídit umíme. Užijte si s námi advent a Ježíška přesně podle svých představ!

Vánoce, Vánoce přicházejí

Je to tak, Vánoce už pomalu klepou na dveře a někteří z nás ještě pomalu nezačali shánět dárečky, které nejenom vyplní místo pod stromečkem, ale podarovaného skutečně zahřejí u srdce. Že vás pořád ten správný dárek nenapadá? Tak přijměte naše rámě, ať se projdeme, třeba spolu na ten pravý narazíme! :)

Darovat kousek sebe sama

Ať už svému blízkému věnujete autorskou fotografii, fotoknihu mapující vaše společné chvíle nebo album plné momentek, není pochyb o tom, že čas a úsilí, které dárku a jeho výběru věnujete, na něm budou znát. Zkuste se tedy zamyslet, jestli nemáte někde fotografii či grafiku, které by slušel velkoformátový tisk či dokonce fotoobraz a která by se perfektně hodila právě na ono prázdné místo na zdi, okolo něhož už dlouho chodíte a lámete si hlavu, čím by se dalo zkrášlit. A co by byla fotografie nebo fotoobraz bez kvalitního rámu. Stačí jen vědět, do jakého stylu je domov obdarovaného laděný a vybrat mu ten, který mu tam sedne jako... zkrátka perfektně.

chci si nechat udělat fotoobraz / velkoformát

Pokud je váš přítel minimalista, můžete ho překvapit kalendářem nebo kalendářem na vlastní foto. Nebo mu ručně vyrobte fotoknihu - takové krásné fotoalbum s kvalitně vyvedenými fotografiemi je skvělou ukázkou fotoknihy. Pamatujete si z dětství na alba prokládaná listy průsvitného papíru a na slavnostní pocit, když jste si jednotlivé stránky se snímky opatrně otáčeli? Stačí jen ukázat prstem (nebo jím poklepat na myš u počítače) a přesně takový pocit můžete darovat i dnes.

chci vyrobit vlastní fotoknihu

Máte obrázek, který byste nechtěli vyvolat, ale radši ho na něco natisknout? Co třeba vytvořit vtipné tričko pro kamaráda? Nebo hrneček pro milovníka kávy? Nebo puzzle pro malého (či velkého) hračičku? Naši šikovní kolegové zvládnou prakticky cokoliv, takže si stačí jenom vybrat a zbytek nechat na nás.

Vybrali jste si? To nás moc těší! Vše pro vás s láskou vyrobíme, a pokud si budete přát, tak i zabalíme. Potěšení z dárku totiž začíná už při prvním pohledu na balíček pod stromečkem.

chci dát kreativní dárek

Sázka na jistotu

Chcete obdarovat někoho, kdo by raději tvořil snímky, které si později nechá vyvolat? Nakoukněte do oddělení fotoaparátů, třeba si tam na něco brousil zuby. Pokud mu navíc na displej necháte nalepit ochrannou fólii, zaručíte mu, že se mu displej jen tak nepoškrábe. Pokud vám dva roky připadají málo, není nic jednoduššího než si záruku nechat prodloužit. Nadšeným cestovatelům můžete také pořídit pojištění, takže se o svou techniku nebude muset bát. A pokud chcete mít lepší fotky, musíte umět trochu riskovat.

chci mít jistotu - prodloužím si záruku!

Pokud obdarovaný tíhne spíš ke klasice, zkuste to s populárním Instaxem či Polaroidem. Ještě při rozbalování dárků si s ním užije tolik zábavy, že ho nebude chtít pustit z ruky. A pokud ho bude chtít vzít ven, ať nezapomene na rukavice!

analog rules - jdu do instaxu!

A pokud je mezi vašimi blízkými fanoušek značky Leica, překvapte ho designovým instantním fotoaparátem Leica Sofort! Třeba s takovým LimoLandem bude každý moment barevnější. A s třízónovým ostřením, vynikajícím objektivem Automatik-Hektor 60 mm a nastavitelnou hodnotou závěrky nejenže neponechá nic náhodě, ale ještě u toho bude maximálně stylový.

chci omrknout leicu limoland

Zážitek nade všechny dary

Že si pořád nejste jistí, jestli je to pro vašeho blízkého to pravé ořechové? Pokud není na hmotné dary, můžete mu věnovat zážitek! V našem ateliéru se o něj postarají jako o krále (nebo královnu) a bude mít památku nejen ve své paměti, ale i v podobě krásných fotografií.

chci, aby se obdarovaný cítil jako v sedmém nebi

Nebo by se spíš chtěl něčemu novému přiučit? To by bylo, aby si v nabídce našich fotokurzů nevybral! Ať už ho zajímá fotografování krajiny, koncertů, aktů nebo se spíš potřebuje naučit ovládat svůj přístroj - to všechno a mnohem víc u nás najde. A pokud by náhodou nenašel, není nic snazšího než se domluvit individuálně. Protože trefit se do konkrétního kurzu a data může být někdy oříšek, můžete mu věnovat univerzální poukaz.

omrknu fotokurzy

Jestli stále ještě pochybujete, můžete nechat výběr konkrétního dárku na něm. :) S naší univerzální žlutou dárkovou poukázkou si může vybrat cokoliv hmotného i nehmotného.

Tímto naše společná virtuální prohlídka po Centru FotoŠkoda končí, vy se ale klidně dál rozhlížejte a nasávejte fotoatmosféru. A nezapomeňte, Vánoce jsou takové, jaké si je uděláme - proto vám rádi pomůžeme s tím, abyste si nohy na stůl mohli dát nejenom o svátcích, ale už o adventu.

Nejrychlejší fotokniha

automatické poskládání fotoknihy do 5 minut, ručně vázaná lay-flat vazba pro otevření bez záhybů, obálka s vaší fotografií

270,-
EASYPIX KiddyPix Blizz modrý

dětský fotoaparát s předním (2 Mpx) a selfie (0,3 Mpx) objektivem, v balení pevné pouzdro, 2" displej na prohlížení a zdobení fotografií

1 490,-
EASYPIX KiddyPix Blizz růžový

dětský fotoaparát s předním (2 Mpx) a selfie (0,3 Mpx) objektivem, v balení pevné pouzdro, 2" displej na prohlížení a zdobení fotografií

1 490,-

Související články

Fotoškola - street fotografie II.

Fotoškola - street fotografie II.

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael Molterem

Průvodce filtry NiSi s krajinářským fotografem Michael...

Fotoškola - street fotografie

Fotoškola - street fotografie

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...