Registrace na FotoŠkoda FEST jsou v plném proudu!
CHCI TAKÉ NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Sony Alpha A7 IV: novinka, která nadchne filmaře i fotografy

Sony Alpha A7 IV: novinka, která nadchne filmaře i fotografy
21. 10. 2021 | 3 minuty čtení

Sony představuje 4. generaci populární řady fotoaparátů Alpha A7! Ukrývá řadu funkcí, které potěší filmaře, jako jsou profily S-CINETONE či S-LOG 3 nebo kvalita 4K 60 p, ale i fotografy - automatické ostření v reálném čase, ostření na oči lidí, ptáků i dalších zvířat nebo velkokapacitní baterie a duální slot na paměťové karty. A tím to nekončí!

SONY Alpha A7 IV

Již čtvrtá generace fotoaparátů Sony řady A7 nabídne svým majitelům 33Mpx snímač Exmor R se zadním osvitem a nový procesor Bionz XR, takže se mohou těšit na profesionální kvalitu obrazu i při nedostatku světla. Nejnovější technologie barev a kreativní režimy, které A7 IV dostala od profesionálních modelů Sony, zase zaručí realistické snímky v živých barvách.

Díky automatickému ostření v reálném čase vám neunikne žádný záběr a můžete se rovněž spolehnout na ostření na oči lidí, ptáků i dalších zvířat. Při sériovém snímáním A7 IV vyvine rychlost až 10 snímků za sekundu.

K dokonalému obrazu vám pomůže integrovaná 5osá stabilizace obrazu, snadné ovládání zajistí kromě jiného také speciální volič režimů focení / natáčení / zpomaleného a zrychleného pohybu. Sony A7 IV je totiž také skvělým nástrojem pro natáčení videí.

Sony Alpha A7 IVTěšit se můžete na kvalitu 4K 60p s 10bitovou hloubkou a vzorkováním barev 4:2:2 a k filmovému vzhledu a snazší postprodukci vám dopomohou profily S-CINETONE či S-LOG 3. Pokud streamujete živě, můžete dosáhnout kvality 4K do 15p, resp. Full HD 60 p. Samozřejmostí při natáčení videí je také spolehlivé sledování objektu v pohybu, takže vám nic neunikne.

Že vývojáři mysleli na videotvůrce, dokazuje také kompenzace dýchání, možnost připojení profesionálních mikrofonů a systém odvodu tepla, díky němuž můžete natáčet delší dobu. Dostatečný přísun energie při dlouhém natáčení či fotografování zajišťuje velkokapacitní baterie typu Z.

Na scénu se můžete dívat rychlým elektronickým hledáčkem s rozlišením 3,69 Mpx, nebo k tomu využít nový naklápěcí 3" dotykový displej.

Sony Alpha A7 IV

Další funkce a vlastnosti

  • duální slot na paměťové karty
  • kompatibilita s konektorem USB-C Gen 3.2
  • rychlý čip Wi-Fi
  • automatický režim Bluetooth se zálohou snímků

chci sony A7 IV

chci sony A7 IV v setu s 28-70 mm

Přijďte si Sony A7 IV vyzkoušet!

Tuto žhavou novinku spolu s objektivem 70-200 mm f/2,8 GM II si budete moci 26. října od 13 do 18 hodin vyzkoušet u nás na prodejně. K dispozici vám bude také specialista Sony David Kašpárek, který vám zodpoví jakékoli dotazy. Vše o novince se dozvíte také během produktové prezentace na FotoŠkoda FESTu, která proběhne 2. listopadu od 15:30 na našem Facebooku a YouTube.

SONY Alpha A7IV
SONY Alpha A7 IV tělo

Rozlišení 33 Mpx, full frame Exmor R CMOS BSI, Snímání rychlostí až 10 fps, nativní ISO 100 - 51 200, 4K 60p video 10 bitech, S-Cinetone

57 490,-
SONY Alpha A7 III
SONY Alpha A7 III

full frame 24 Mpx snímač, až 10 sn./s. při sekvenčním snímání s bufferem až na 177 JPEG snímků, XAVC S 4k video, 100 Mbps 8-bit 4:2:0 - interní nahrávání, přes HDMI výstup 8-bit 4:2:2, 120 FPS FHD

39 990,-
SONY ZV-E10
SONY Alpha ZV-E10 vlogovací fotoaparát

ideální nástroj pro tvorbu videí, vlogů i fotografií, snímač APS-C s 24,3 Mpx, dotykový otočný displej

19 490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Diskuze

Sony Alpha A7 IV: novinka, která nadchne filmaře i fotografy

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...