Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinky

Batohy F-Stop DuraDiamond: novinka mezi cestovatelskými fotobatohy

Batohy F-Stop DuraDiamond: novinka mezi cestovatelskými fotobatohy
21. 1. 2022 | 4 minuty čtení

Cestovatelé, pozor! F-Stop představil novou kolekci batohů Ajna, Tilopa a Shinn, které ocení nejen fotografové na cestách. Vynikají novým materiálem DuraDiamond, který je lehčí, pevnější a odolnější vůči povětrnostním vlivům, novým systémem zapínání bederního popruhu a řadou dalších vychytávek, které jsou uzpůsobené na míru foto- a videotvůrcům.

Batohy F-Stop DuraDiamond: evoluce série Mountain

Značka F-Stop nedávno představila novou kolekci oblíbených cestovních fotobatohů, která se pyšní řadou skvělých vlastností, které ocení (nejen) fotografové na cestách a zásadním vylepšením. To spočívá ve volbě materiálu, z něhož jsou batohy ušité, totiž z tkaniny DuraDiamond™, která je pevnější, lehčí a odolnější vůči povětrnostním vlivům než původní materiál u série Mountain.

Na cestách vás mohou dostihnout nejrůznější rozmary počasí. Na to vývojáři mysleli nejen při volbě tkaniny, ale i při konstrukci dalších prvků. Speciálně utěsněné zipy, které navíc pohodlně otevřete i v rukavicích, a dno z vodě- a oděruodolného materiálu hypalon, jsou toho jasným důkazem.

Batohy F-Stop jsou proslulé svou univerzálností - vnitřní rozložení si totiž určujete sami tím, jakou výplň zvolíte. Ani v tomto případě tomu není jinak a pouze vy sami řeknete, zda si do batohu dáte jenom fototechniku, nebo v něm necháte větší prostor i na jiné věci, které potřebujete třeba na delší cestu. K perfektní organizaci a k tomu, že nikde nic nebudete hledat, vám ovšem napomůže řada větších či menších kapes, které jsou důmyslně rozmístěné po batohu.

Fotobatoh F-Stop Ajna DuraDiamond magmaF-Stop Ajna DuraDiamond magma

Že jste zvyklí nosit věci i vně batohu? S tím se samozřejmě počítá! A dokonce hodně - k dispozici máte elastická poutka k upevnění nejen stativu, ale i turistických hůlek, cepínu či jiného náčiní pro vaše dobrodružné výpravy, kovové úchyty nebo také popruhy Gatekeeper, s nimiž můžete cokoliv upevnit na celkem 22 místech. Nemluvě o bederním popruhu, který rovněž ukrývá bohaté možnosti připevnění příslušenství. Zkrátka maximální využití prostoru vně i uvnitř.

Batoh, který máte nosit řadu hodin, ne-li dní, musí být nejen prostorný, ale této zátěži také ergonomicky uzpůsobený. Základní oporu v těchto batozích poskytuje vyjímatelný hliníkový rám, který přesouvá váhu z ramenou na boky, pohodlnost zaručuje také bohaté polstrování bederního popruhu i ramenních popruhů. Novinkou u těchto batohů je také nový systém zapínání bederního popruhu.

Zdraví a bezpečnost především! A to hlavně na cestách po horách nebo náročným terénem. Abyste měli vždy dostatek tekutin, můžete do všech batohů uložit hydrovak, a pokud byste se přece jenom dostali do potíží, může vám pomoci nouzová píšťalka na hrudním popruhu. Co se týče bezpečnosti vaší techniky, o tu se stará nejen polstrování výplně, ale také přístup zezadu a shora.

Vybírat můžete ze tří velikostí, které se od sebe liší i v detailech konstrukce a organizace batohu. Model Ajna s objemem 37 litrů je dostupný ve třech barvách - zářivá barva magmatu, černý antracit a zelený cypřiš -, model Tilopa má objem 50 litrů a můžete si vybírat ze stejných barev - červené, černé a zelené. Batoh Shinn o objemu 80 litrů máme k dispozici v černé antracitové barvě.

Tak který z nich vás doprovodí za dobrodružstvím? :)

Fotobatohy F-Stop Duradiamond Ajna, Tilopa a Shinn

chci si prohlédnout všechny batohy duradiamond

F-STOP Tilopa DuraDiamond - Magma

objem 50 l, materiál DuraDiamond™ - lehčí, pevnější a odolnější vůči vlivům počasí, hliníkový rám pro přenesení váhy z ramen na boky

9 790,-
F-STOP Ajna DuraDiamond - Anthracite

objem 37 litrů, materiál DuraDiamond™ - lehčí, pevnější a odolnější vůči vlivům počasí, prvky z hliníku T6 a plastu

8 490,-
F-STOP Ajna DuraDiamond - Magma

objem 37 litrů, materiál DuraDiamond™ - lehčí, pevnější a odolnější vůči vlivům počasí, prvky z hliníku T6 a plastu

8 490,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Diskuze

Batohy F-Stop DuraDiamond: novinka mezi cestovatelskými fotobatohy

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...