Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Leica

Spouštíme Leica+, jak se stát členem?

Spouštíme Leica+, jak se stát členem?
20. 2. 2024 | 2 minuty čtení

Nová platforma pro fotografy, kterým v srdci bije značka Leica, je tady. Staňte se součástí Leica+ a nenechejte si ujít setkání, workshopy ani exkurzi do továrny ve Wetzlaru, kde se legendární Leica vyrábí.

Co je Leica+?

Leica+ je rodící se platformou pro všechny fotografy, kterým nad objektivem září legendární červený puntík. Její součástí jsou besedy, workshopy, výstavy a setkávání s autory, pro které je Leica kreativním i pracovním nástrojem.

V Leica+ chystáme hned několik pravidelných akcí – workshopy s ambasadory Leica+, besedy a výstavy v Leica Gallery Prague, speciální Leica+ akce v rámci FotoŠkoda Festu nebo exkurzi do továrny Leica v německém Wetzlaru. A myslíme, že byste si je neměli nechat ujít. 

Chci se stát členem

Duší Leica+ je fotograf Kevin V. Ton

Leica+ jsme spustili ve spolupráci s Leica Gallery Prague, kde se bude konat značná část aktivit, a hlavně s fotografem Kevinem V. Tonem, kterého asi nemusíme dlouze představovat. S Kevinem se ve FotoŠkoda známe už pěkně dlouho a víme, že Leica je jeho srdcová záležitost. Na spoustě aktivit se tedy potkáte přímo s ním.
 

Kevin V. Ton na workshopu v rámci FotoŠkoda Fest, © Vojta Kubec

Aby vám nic neuteklo

Chystané akce, workshopy a setkání Leica+ publikujeme na našem webu. Aby vám žádná neutekla a abyste se na ni stihli přihlásit včas, doporučujeme zaregistrovat se do Leica+. O každé novince vám přednostně napíšeme zprávu do e-mailu, takže se nemusíte bát, že ji prošvihnete. 

Chci se stát členem

 

 

Leica Camera AG je legendární německá společnost vyrábějící fotoaparáty, optické komponenty, objektivy, dalekohledy a puškohledy. Historie společnosti sahá až do roku 1869, nicméně oficiálně byla Leica založena v roce 1914 Ernstem Leitzem v německém Wetzlaru.
 

LEICA Q3

BSI-CMOS senzor s rozlišením až 60 Mpx, Objektiv Leica Summilux 28 mm f/1.7 ASPH, ISO 50 - 100 000 a procesor Maestro s technologií L2

146 990,-
LEICA SOFORT 2 černý

CMOS sensor 1/5“ 4,9 Mpx / 2560 x 1920 bodů, Designation Leica Summar 1:2/2.4 – 28 mm (eqv. 35 mm), Barevný prostor RGB, JPG (DCF 2.0, Exif 2.31)

9 490,-
LEICA M11-P black

Full frame BSI CMOS senzor 60,3 Mpx, Rozlišení: 60 Mpx/L-DNG, 36 Mpx/M-DNG, 18 Mpx/S-DNG, 14-bitová barevná hloubka a dynamický rozsah až 15 EV

224 990,-

Související články

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za padesát let. Síla dokumentu je jinde

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za...

Diskuze

Spouštíme Leica+, jak se stát členem?

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...