Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Produktové novinkyLeica

Špičkové technologie v novém fotoaparátu: přichází Leica SL3

Špičkové technologie v novém fotoaparátu: přichází Leica SL3
7. 3. 2024 | 3 minuty čtení

Nekompromisní výkon, 60Mpx snímač, utěsnění proti povětrnostním vlivům, pětiosá stabilizace obrazu nebo 8K video - to je jen několik z mnoha vlastností, kterými disponuje nová Leica SL3. Právě oznámený model v sobě spojuje luxusní celokovové tělo a nejmodernější funkce pro fotografy a videotvůrce. SL3 zároveň nabídne jedinečný design charakteristický pro značku Leica. Pojďme se na novinku podívat!

Nová Leica SL3 zazáří mezi bezzrcadlovkami

Fotoaparát Leica SL3 představuje doposud nejpokročilejší bezzrcadlovku z řady SL. K vlastnostem tohoto modelu patří mimo jiné pětiosá stabilizace obrazu, full frame snímač a možnost natáčet až 8K video. Robustní konstrukce je odolná proti povětrnostním vlivům, což dokazuje certifikace IP54. Společnost Leica dává důraz také na optimalizovaný design pro vyváženost při použití s objektivy Leica. Tělo vážící 769 gramů doplňuje dotykový a výklopný 3,2“ LCD displej. 

Leica SL3 je stvořená pro náročné kreativce a především příznivce této značky, která je zárukou kvality a naprosté preciznosti při výrobě fotoaparátů i objektivů. Vysoce odolné materiály dodávají SL3 dlouhou životnost a spolehlivost po mnoho let. Počítá se také s průběžnými aktualizacemi firmwaru, které lze snadno nainstalovat pomocí aplikace Leica FOTOS. 

Chci Leica SL3

Leica SL3

Leica SL3 se přizpůsobí vašim potřebám

Součástí ovládání tohoto modelu jsou volně přiřaditelná tlačítka FN a další ovládací prvky, stejně jako přizpůsobitelné přidělování často používaných funkcí v ovládacím centru na výklopném 3,2-palcovém dotykovém displeji. V energeticky úsporném pohotovostním režimu je SL3 připravena k fotografování jediným kliknutím spouště. Díky sofistikovanému designu ikon a nabídek, dotykové obrazovce s ovládáním gesty a jasně strukturované navigaci zajišťuje SL3 hladký pracovní postup během fotografování a natáčení.

Dynamický rozsah až 15 EV a dokonalá ostrost

Leica SL3 v sobě skrývá 60Mpx snímač s dynamickým rozsahem až 15 EV, 14-bitovou barevnou hloubku a účinnou redukcí šumu. Citlivost ISO se pohybuje od ISO 50 do ISO 100 000, což znamená vynikající výsledky za všech světelných podmínek. Systém automatického ostření SL3 kombinuje tři technologie pomocí účinných algoritmů - v závislosti na situaci při fotografování je optimálně nastavena souhra fázové detekce (PDAF), hloubkové mapy (AF s detekcí objektu) a detekce kontrastu AF. Tento inovativní hybridní systém autofokusu splňuje všechny požadavky profesionálů a zajistí přesné a rychlé zaostření ve všech typech scén.

Leica SL3

Hlavní vlastnosti Leica SL3

  • rozlišení až 60 Mpx, full frame senzor
  • jedinečný design Leica UX
  • přizpůsobitelná tlačítka a ovládací prvky
  • 2 sloty na kartu
  • hmotnost 769 g
  • dynamický rozsah až 15 EV, 14-bit barevná hloubka
  • OLED hledáček EyeRes s rozlišením 5,76 mil. bodů
  • vysoce jasný, dotykový LCD a stavový displej
  • Bluetooth a WiFi
  • USB-C port pro rychlý přenos dat
  • celokovové utěsněné tělo s certifikací IP54

Více o Leica SL3

LEICA M11-P black

Full frame BSI CMOS senzor 60,3 Mpx, Rozlišení: 60 Mpx/L-DNG, 36 Mpx/M-DNG, 18 Mpx/S-DNG, 14-bitová barevná hloubka a dynamický rozsah až 15 EV

224 990,-
LEICA M-P (Typ 240) "Grip" by Rolf Sachs + 35 mm f/1,4

24Mpx full-frame CMOS snímač (24×36 mm), prvotřídní zpracování, kvalita výstupu i design, kompaktní rozměry, minimalistický design a téměř neslyšitelná závěrka

386 690,-
LEICA M11 silver chrome finish

Leica M11 s full frame BSI CMOS senzorem, Trojí rozlišení: L-DNG / M-DNG / S-DNG, Počet aktivních obr. bodů: 18 MPix / 36 MPix / 60 MPix

216 990,-

Související články

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

Tamron oznamuje první objektiv s bajonetem Canon RF

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

SONY FE 16-25 mm f/2,8 G – první dojmy

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

DJI Avata 2 - dron bez kompromisů

Další Leica

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za padesát let. Síla dokumentu je jinde

Honza Mihaliček: když je fotka blbá, bude blbá i za...

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...