GEPE diarámečky antinewton sklo 6x6 / 20ks / 452601

Kód produktu: 3190020 | PN: 452601

Firma GEPE přivedla své diarámečky k dokonalosti. Dvoudílné diarámečky GEPE disponují kovovým rámem a filmovou svorkou, díky nimž je zajištěna pevná fixace diapozitivu uvnitř rámečku a zvýšená odolnost rámečku, a to jak při nárazu, tak i při vysokých teplotách (až 100°C). Diarámečky GEPE jsou rovněž opatřeny krycím sklem s antinewton úpravou. Celková šířka rámečku jsou 3 mm.
Více o produktu »

222 929 020 V případě dotazů se můžete obrátit na naše specialisty

Základní popis

Parametry

Typ rámečkurámečky sklo antinewton

Popis produktu GEPE diarámečky antinewton sklo 6x6 / 20ks / 452601

Formát 60x60 mm je ideální volbou pro snímky pořízené středoformátovými fotoaparáty, například Hasselblad, Pentacon Six apod. U tohoto rozměru nedochází k zakrytí obrazové části diapozitivu.

Technické specifikace:

výrobce: GEPE
typ produktu: diarámečky
počet: 20 ks
materiál: plast / kov / Anti-Newton sklo
určeno pro: 60x60 mm (střední formát)

Tip pro spokojený nákup
Diarámečky jsou vyráběny v několika různých provedeních, které se od sebe liší snadnou obsluhou, stabilitou konstrukce, šířkou, počtem dílů, přítomností a materiálem ochranné vrstvy (sklo/folie) a formátem. Zatímco je u nejjednodušších (vmačkávacích) rámečků problematické znovuotevření, u rámečků vybavených pantem je ono znovuotevření bezproblémové. Filmová svorka eliminuje nežádoucí pohyb diapozitivu uvnitř rámečku. Šířka jednotlivých rámečků (standard / CS) souvisí se zásobníkem, pro který jsou určeny. Ten zase závisí na konkrétním diaprojektoru - proto, aby se předešlo zbytečným komplikacím, se doporučuje vyzkoušet si diarámeček v zásobníků před samotným zakoupením. Přítomnost ochranné vrstvy výrazně snižuje riziko poškození či prohnutí diapozitivu. I zde se vyskytují rozdíly - obyčejné sklo a folie mnohdy způsobují Newtonovy kroužky, kterým snadno zabrání jemně matné Anti-Newton sklo, což vede k přirozenému a ničím nerušenému vnímání promítnutého obrazu. Vnitřní prostor rámečku odpovídá formátu filmového políčka - kinofilm (24x36 mm) a svitek (4,5x6 / 6x6 cm). Existují však i atypické rámečky, např.: 40x40 či 54x68mm.

 


Stránky výrobce (ENG)

 

Parametry produktu

Typ rámečkurámečky sklo antinewton

Poradna k produktu

GEPE diarámečky antinewton sklo 6x6 / 20ks / 452601

Přidat příspěvek

Zatím nebyl přidán žádný příspěvek.

Kam dále

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...