Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Výstavy

Poznejte v létě světové i české dědictví UNESCO

Termín: 27. 6. - 30. 8. 2017| Místo: Mníšek pod Brdy, Brno
18. 7. 2017 | 2 minuty čtení

Fotografie jubilejního 15. ročníku autorského projektu RNDr. Mileny Blažkové Poznej světové dědictví UNESCO se na léto přestěhovaly na státní zámek Mníšek pod Brdy, kde budou k vidění do 30. 8. 2017. Na Moravě, konkrétně v galerii Vily Löw Beer v Brně, zase můžete navštívit výstavu České dědictví UNESCO, kterou na začátku srpna vystřídá Tuniské dědictví UNESCO. Tuto výstavu můžete navštívit do 28. 8.

Výstava Světové dědictví UNESCO se přesouvá do Mníšku pod Brdy

Nestihli jste zajít na výstavu Světové dědictví UNESCO v Telči či v Praze? V létě ji můžete zhlédnout na státním zámku v Mníšku pod Brdy. Výstava prezentuje skvosty Švýcarska, Španělska, rakouského Salcburku, z afrického kontinentu Tuniska a z Asie především unikáty Číny, Indie, Japonska a řady zemí jihovýchodní Asie. Podívat se na ni můžete do 30. srpna 2017.

Výstava je v otevírací době zámku přístupná zdarma přímo z nádvoří a jsou vám k dispozici také informační materiály o zemích a místech, které jsou na fotografiích zachycené, včetně katalogů cestovní kanceláře, která klientům památky UNESCO představuje v reálu. 

Výstava České dědictví UNESCO a Tuniské dědictví UNESCO v Brně

V létě také můžete zhlédnout výstavy České dědictví UNESCO a Tuniské dědictví UNESCO v galerii Vily Löw-Beer v Brně. České dědictví bude k vidění od 27. června do 31. července 2017, 1. srpna ji vystřídá Tuniské dědictví, které bude v prostorách galerie do 30. 8. 2017.

Stejně jako výstava na zámku v Mníšku pod Brdy je výstava přístupná zdarma a návštěvníkům budou taktéž k dispozici informační materiály o místech zachycených na fotografiích. Dispozice Vily Löw-Beer umožňuje také bezbariérový přístup. Obě výstavy se konají pod záštitou České komise pro UNESCO.

LACIE RUGGED SSD 2TB USB-C - orange

celková kapacita úložiště: 2 TB PCIe M.2 SSD, max. rychlost čtení a zápisu: 950 MB/s, odolnost: drcení, náraz, vlhkost (IP67)

8 990,-
Vyvolání černobílých negativů + digitalizace

vyvolání kinofilmů (135) i svitkových filmů (120/220) + následná digitalizace, rychlé a kvalitní zpracování, skenování až do rozlišení 4181 × 6305 px (velikost tisku až 60 × 90 cm)

299,-
WANDRD ROGUE Sling 3L Black

Materiály odolné proti povětrnostním vlivům, Přední úložná kapsa s klipem na klíče, Spodní popruhy pro láhev s vodou/stativ

3 390,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...