Registrace na FotoŠkoda FEST startují 6. 5. 2024
CHCI NA FESTIVAL!
Výstavy

Czech Press Photo na Staroměstské radnici

Termín: 22. 11. - 30. 1. 2018| Místo: Staroměstská radnice
Czech Press Photo na Staroměstské radnici
4. 12. 2017 | 2 minuty čtení

Nedávno byly vyhlášeny výsledky prestižní soutěže Czech Press Photo a do konce ledna příštího roku si můžete vítězné snímky prohlédnout tradičně na Staroměstské radnici. Fotografie zachycují nejen klíčové události uplynulého roku, které se odehrály jak u nás, tak ve světě, ale také témata, která nenajdete na titulních stránkách novin a magazínů.

Průřez uplynulým rokem

Letošního ročníku Czech Press Photo se zúčastnilo rekorních 482 autorů se 7277 fotografiemi a 26 autorů s 56 videy ve videosekci. Vítězné fotografie jednotlivých kategorií, které byly vyhlášeny 21. listopadu, a další vybrané fotografie si nyní až do 30. ledna budete moci prohlédnout v Křížové chodně a Rytířském sále Staroměstské radnice. Těšit se můžete na klíčové události domácí i mezinárodní scény, který v uplynulém roce hýbaly společností - např. změny minulých měsíců v Turecku, volby nového amerického prezidenta či problémy na Blízkém Východě, z domácí scény je to třeba propuštění Jiřího Kajínka nebo portréty nedávno zesnulého herce Jana Třísky z natáčení jeho posledního filmu.

Kromě toho se můžete těšit na témata, která tradičně neplní titulní stránky novin a magazínů - snímky z kategorií Každodenní život, Umění a kultura, Sport a Lifestyle. Tady můžete zhlédnout indiány z amazonského pralesa či psy pomáhající opuštěným lidem. Kromě vítězných snímků si na obrazovkách můžete prohlédnout také další vybrané fotografie mapující událostí uplynulého roku a doplňující tak celkový přehled, který výběr Czech Press Photo představuje.

Výstava bude vyjma svátků otevřena každý den od 10 do 19 hodin. Více informací naleznete na stránkách výstavy.

Fotopřání 10 × 21

jednoduché objednání online, možnost doplnění fotografie či grafiky texty, pozadími, rámečky a cliparty, výběr lesklého nebo matného povrchu

25,-
Ruční černobílé zvětšeniny

zvětšujeme do formátů 18 × 24 cm, 24 × 30 cm, 30 × 40 cm, 50 × 60 cm, používáme kvalitní fotopapíry Ilford několika typů, pečlivé ruční zpracování

160,-

Související články

Jan Košč: Lidé/People

Jan Košč: Lidé/People

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Vladimír Birgus: Červená a modrá

Marek Pupák: Blue Grandma

Marek Pupák: Blue Grandma

Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
Instagram feed
I nás baví Instagram.
@fotoskodacz
Servisní knížka plná výhod
  • 4 servisní prohlídky
  • základní kurz ovládání zrcadlovky
  • 300 Kč poukázka na tisk fotografií

Kompletní informace »

Čekejte prosím...